Rien � dire commande et livraison sans probl�me bon suivi du colis.
Cher Michel Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
tr�s bon mat�riel
Cher Christian Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Formidable, command� le 29, arriv� le 30. Quelle rapidit� !
Cher Olivier Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tout c'est bien pass�, comme d'habitude avec RAD!!
Bevestegingsplaat monokey gekocht voor BMW R1150RT van 2001 en alles volledig in orde. Op tijd toegekomen en past perfect!
Beste Luc Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Toujours au top, continuez comme �a !
Zeer snelle en correcte levering
Beste Myriam Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Produits conformes � l'annonce, soigneusement emball�s et avec un d�lai de livraison extr�mement court (commande effectu�e le 29 mai � 14h r�ceptionn�e le 30 mai � 10h). Je recommande vivement RAD.
Prima en soepel verlopen.
Beste Ronals Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
heel goed site en op tijd de levering heel goed
Beste Filip Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Personeel van RAD Willebroek heeft me goed bijgestaan tijdens de aankoop van een Bluetooth toetel. Geen moeite was teveel!
Beste Frank Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
livraison rapide et parfaitement correcte.....vraiment aucun probl�me, la falilit� sans ce d�placer
In store experience is ok, generic but large set of articles at a good price. On a regular base some rebate articles (e.g at start of motorcycling season). Online buying or in store ordering happens without any issues. 2 day delivery. Very satisfied customer.
Beste Ronnie Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Original reply on Trustpilot at 14/06/2018, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Op hun website staat "gratis retour" echter op de credit factuur staan verzendkosten welke afgetrokken worden van het te verkrijgen bedrag. Hun reactie was dat gratis retour alleen geldig is wanneer je een nieuw artikel besteld dus eigenlijk bedoelen ze gratis omruilen. Dat had ik in de kleine lettertjes kunnen lezen!,,,,,,,,,,,
Beste, We proberen onze service altijd te verbeteren en uw feedback helpt hierbij wij willen u bij deze dan ook bedanken voor uw opmerking. Bij een omruiling worden, de retourkosten via DPD, vergoed door RAD (enkel voor België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk), bij een terugbetaling niet. U kan dit terug vinden op onze voorwaarden: https://www.rad.eu/nl/general/retour en ook wanneer u een retourzending aanmaakt via onze website. We willen ons alvast excuseren dat dit niet duidelijk genoeg vermeld was op de homepagina. Wij hebben nu de "gratis retour" aangepast naar "gratis omruiling". We zien u in de toekomst graag terug bij RAD. Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
produits conformes a la description , envoi rapide et bien emball� ! Du travail s�rieux !
aucun pbs tr�s bon service tr�s rapide
Livraison rapide, envoi gratuit, emballage pro, beaucoup mieux qu'avoir � faire avec le personnel presque d�sobligeant de leur boutique de Zaventem.
Une premi�re commande qui s'est d�roul�e parfaitement. J'ai eu besoin pour ma commande de contacter RAD par mail et par t�l�phone, et j'ai eu rapidement les bonnes r�ponses. Donc, je recommande RAD.
Overzichtelijk website. Goede prijzen en zeer snel geleverd.
Beste Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zeer snelle levering van een nieuw slot voor een kofferbak, en gratis ook al was dit maar voor een klein bedrag (15 euro en een beetje. Hier kan een Nl-webshop niet tegenop. !!!
Beste Rik Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Super correct �n vlug, proficiat rad
Beste Eddy Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Topwinkel met Topproducten en Topservice!
Beste Andries Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Produit conforme, re�u rapidement. Rien � dire c�est parfait
Prix attactif,frais de port gratuits,livraison hyper rapide,site � recommander