Tr�s bien

Tr�s bien. Livr� dans les temps. Merci.

Rapide produit conforme aux attentes�

Rapide produit conforme aux attentes pas de frais de port pour un produit � 15� tr�s bien

zondags besteld dinsdag geleverd

zondags besteld dinsdag geleverd

commande

excellent site tr�s clair et service tr�s rapide

Impeccable comme d'habitude

Impeccable comme d'habitude: - articles au bon prix et disponibles - livraison rapide et gratuite - service client � l'�coute et disponible.

schuld ligt bij transporteur

schuld ligt bij transporteur, maar had 1 dag later mijn jas.

Prima van begin tot eind.

Snel, goed verpakt en gratis verzendkosten bij mijn bestelling. Spullen zijn van goede kwaliteit. Dan is het voor mij top.

Produit conforme � la commande et livr�

Produit conforme � la commande et livr� tr�s rapidement ! Je recommande.

Goede en snelle levering,

Goede en snelle levering, met Track & Trace uiteraard. Zoals het hoort!

De mieux en mieux chaque jour ;-)

Depuis l'ajout de plusieurs marques RAD offre un bien meilleurs panel de gammes ... vraiment top! Les gens aux magasins de Nivelles sont d'une sympathie incroyable!!! Juste dommage pour les livraisons DPD qui sont bien trop souvent hazardeuses ... je n'ai toujours pas re�u ma derni�re commande car ces gens sont trop peux comp�tants et trop peu r�actifs ... Je laisse tout de m�me 5 �toile pour RAD ;-)

Super les d�lais respecter merci

Super les d�lais respecter merci

Super goeie service

Super goeie service

Een duidelijke site en een snelle�

Een duidelijke site en een snelle afwikkeling. Sneller zelfs dan hun site aangeeft. Valbeugels besteld en een dag eerder bezorgd dan aangegeven. Top.

Correct en to the point TOP

Correct en to the point TOP

bonne r�action du personnel a Nivelle�

bonne r�action du personnel a Nivelle et commande livr�e tr�s rapidement a mon domicile. parfait

Rien � dire

Rien � dire. Parfait

Ik was op zoek naar een extra helm die�

Ik was op zoek naar een extra helm die licht en niet te duur mocht zijn. Deze LS2 voldeed daar volledig aan. Hij past perfect, ziet er goed uit en werd zoals altijd stipt geleverd. Heel veel waar voor weinig geld.

Satisfaction maximale.

Satisfaction maximale. Commande et livraison rapide. Soin de l'emballage. Communication efficace sans surplus. Rien � redire.

Goede website

Product snel ontvangen. Retourneren gaat ook prima. Betaalt wel klein beetje verzendkosten voor retour.

Perfecte en eerlijke service

Perfecte en eerlijke service Perfecte levering

J.p.o

Perfect en vlug

RAD = top, DPD pakket delivery sucks �

Ik werd heel goed geholpen in de RAD winkel door het personeel. Top! De communicatie vanuit de pakjesdienst van DPD was op zijn minst 'warrig' te noemen. Op 5 mei was het artikel besteld via RAD Hasselt. De eerste email met de boodschap dat de bestelling aangekomen was in het afhaalpunt kreeg ik op 13-mei (redelijk laat vond ik) en daar 8 kalenderdagen beschikbaar was en met de boodschap dat het tot 15-mei beschikbaar was. Volgens de tracking van het pakket bleek het pakket al op 8-mei afgeleverd te zijn in het afhaalpunt. DPD heeft dus duidelijk zijn processen niet op orde!.

super en snel geleverd

super en snel geleverd

Satifait de mon achat

Je suis tr�s satisfait du produit que j'ai command�, il est vraiment conforme � la description faite sur le site, la rapidit� et la livraison se sont pass�e dans les meilleurs conditions � tout point de vue. Je peu recommander vivement l'utilisation de ce magasin RAD.

Cde conforme livraison rapide pour les�

Cde conforme livraison rapide pour les 5 �toiles il aurait fallu que l�emballage soit correct

Landegemstraat 4

9031 Drongen