Super article corect � la description�

Super article corect � la description du fait d'une super pr�sentation du site longueur largeur hauteur poids couleurs fixations et diff�rents possibilit� envoie super rapide super prot�g� envoy� dans les temps super s�rieux commander en toute confiance enfin une boutique professionnel merci

Excellent service

Excellent service, comme d'habitude ! Parfait. Je recommande � tous. Merci pour ce super service � la client�le. Jacques.

Topservice elke keer opnieuw bij rad�

Topservice elke keer opnieuw bij rad willebroek. Doe zo voort mannen !

Top! Maar verzenden kan handiger.

Product is top. Info en prijs is prima. De verzendkeuze voor DPD is wat jammer. Doordat zij niet op zaterdag bezorgen uiteindelijk pas na 4 dagen op Dinsdag bij een verzendpunt kunnen ophalen terwijl het Zaterdag om 07:00 uur al op depot hier twee kilometer vandaag lag. Ik betaal liever een paar euro meer voor een bezorging op zaterdag. Update na reactie: Persoonlijk betaal ik liever verzendkosten dan het omslachtige DPD proces.Verzenden op zaterdag zou standaard moeten kunnen. Ik neem de tip mee voor een eventueel volgende keer.

Top advies en producten ...

Top advies en producten ...

pakket geleverd maar kon de bezorg tijd�

pakket geleverd maar kon de bezorg tijd niet aan passen. en mijn naam was verkeerd gedaan.

Livraison

Le colis en lui m�me �tait conforme � la commande dommage que la livraison de dpd elle n'�tait pas top !!!

Produit conforme � la commande et livr�

Produit conforme � la commande et livr� dans un d�lai court et bien document�.

Rien � critiquer

Rien � critiquer. Parfait.

Super serieux .Service apres vente�

Super serieux .Service apres vente nickel..Je recommande

Excellent et tres rapide livraison.

Excellent et tres rapide livraison.

Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering

Tr�s content de ma commande !

Tr�s content de ma commande ! Encore merci ! Dan

Goede prijs en zeer snelle levering

Goede prijs en zeer snelle levering. Kwaliteit lijkt volgens de opgave en de tijd zal het leren of dit waar is.

RAD is OK ++++++++++++

duidelijke webshop, goede prijzen, bestelling en levering gaat snel en correct. en ga je naar een winkel, vriendelijke medewerkers, veel keuze en de gratis koffie is ook OK :-)

goed van prijs en kwaliteit

goed van prijs en kwaliteit

Alles was voor mij

Alles was voor mij, perfect

Aanrader

Aanrader! Kledij besteld , binnen de 2 dagen ontvangen, verkeerde maat, probleemloos omgeruild en ook weer super snel afgehandeld!

Z��r snelle levering!!!

Z��r snelle levering!!!

Respect des d�lais sur un mois de mai, BRAVO !

Respect des d�lais � un jour pr�t. Avec les ponts du mois de mai, bravo ! Livraison conforme � mon attente.

Kan het beter?

Kan het beter? Ik denk het niet. Snelle afhandeling. Snelle levering. Goede service.

tr�s bon service

tr�s bon service

Livraison

Ma commande et ma livraison se sont super bien pass�e. Commande livr�e le jour pr�vu et dans l'horaire signal�. Merci

Nooit problemen gehad met RAD. Niet in de winkel in Zaventem en niet met online bestelling/levering. Altijd goede en snelle service.

Landegemstraat 4

9031 Drongen