Tout est ok.

Tout est ok. Produits et d�lai de livraison

Vlot en geen enkel probleem

Vlot en geen enkel probleem

Livraison plus tardive que pr�vue !!!

La livraison promise pour le samedi 05/05 et finalement livr�e par DPD le lundi 07/05.

Snelle levering. Alles perfect.

Tr�s bonne accueil .

Tr�s bonne accueil . Excellent service Merci � vous

Visi�re casque Shark

Site complet avec toutes les r�f�rences notamment cette visi�re shark difficile � trouver. Site agr�able. Suivi de commande parfait. Je recommande.

Geen tegenvallers.

Geen tegenvallers.

Produit conforme et livr� rapidement

tr�s bon mais plus de choix de point de livraison autre que le domicile (ex kiala, etc...). La faute au choix du transporteur?

satisfait de ma premi�re commande sur rad.eu

Prix le moins cher que j'ai trouv� pour mon support de bulle(encore trop cher!); livraison rapide. Je suis satisfait de ma premi�re commande sur rad.eu(que je ne connaissais pas)

Goede service, zoals het moet!

Livraison rapide

Livraison rapide , rien � redire sur cela . J'ai command� des lisseret de jante . Qualit� tr�s moyenne . Colle mal et film de protection qui ne tien pas ! D��u de la qualit� .

produit correspondant � mon attente.

produit correspondant � mon attente. correct au niveaux prix. le seul petit soucis les modalit�s de livraison qui ne correspondent pas mais les solutions propos�s sont acceptables.

Livraison rapide et conforme !!

Livraison rapide et conforme !! Service nickel.

Parfait!

Commande et d�lais parfait!

zeer goed

Zoals gewoonlijk zeer duidelijke site, goede afhandeling en levering ????

Veel keus en al bij 15 � gratis verzonden

Veel keus en al bij 15 euro gratis verzonden dat is top.

Een super vriendelijke hulp gekregen�

Een super vriendelijke hulp gekregen bij het uitkiezen van de zo goedkoop mogelijke oplossing voor men motor.. Enthousiaste mannen in de zaak die geen seconde twijfelen om echt de tijd voor je te nemen!

zeer tevreden

zeer tevreden

Zeer goede hulp aan de kassa

Zeer goede hulp aan de kassa, terwijl hij me voldoende vrijheid liet om aangenaam rond te zoeken. Uiteraard ook een zeer plezante winkel owv het aanbod. Ik ben wel erg blij dat dit ook aangevuld is met Revit.

Shoei

Beste vrienden en vriendinnen. Bij deze kunnen we zeggen dat je wat mij betreft een uitstekende service krijgt in deze zaak. Het gaat dan ook wel over veiligheid. Jaja je hoort het goed!! Veiligheid..het woord is gevallen. Heel belangrijk beste mensen. Het leven is al zo kort. Laten we het veilig houden. Dan leven jullie nog lang en gelukkig!! ??????????????

Pare-brise Givi pour scooter

Prix int�ressant, d�lai de livraison remarquable.

Goede sevice

Snelle afhandeling, lederen jassen kunnen wel een beetje klein uitvallen.

Een te grote doos voor z'n klein onderdeel

Voor onderdelen ter grote van een sigarettenpakje had dit ook wel via de brievenpost gekund. Was die waarschijnlijk ook wel sneller gekomen.

Confiance et satisfaction.

Malgr� un petit retard dans la livraison, tout est rentr� dans l'ordre rapidement. Un petit incident sans cons�quence sur la confiance que j'accorde � RAD.

Bij RAD in willebroek zocht ik een helm�

Bij RAD in willebroek zocht ik een helm voor de dochter.Ik werd daar direct geholpen door een heel vriendelijke man die mij advies gaf ivm met intergraal helm of jet helm.Ik vond een helm maar niet de juiste maat.Deze man heeft direct gezocht naar de goede maat op hun pc en kon deze bestellen.na een paar dagen had ik de helm al bij mij thuis.kortom super klantvriendelijk en behulpzaam.top doe zo verder ;)

Landegemstraat 4

9031 Drongen