De prijzen zijn soms elders goedkoper�

De prijzen zijn soms elders goedkoper onder de zelfde voorwaarden, het loont zeker de moeite om eerst op te zoeken voor je iets aankoopt, als je dit doorgeeft krijg je het product aan de zelfde prijs. Het verzenden van het pakje was een dag sneller dan aangegeven. Spijtig klopt de beschrijving niet altijd met het product in werkelijkheid, de realiteit kan soms tegenslagen. Aangenaam personeel

tr�s bon qualit� /prix envoie tr�s�

tr�s bon qualit� /prix envoie tr�s rapide le top

Site tr�s s�rieux.

Site tr�s s�rieux et reactif, mention sp�ciale � la dame qui r�pond au t�l�phone qui est d'une grande efficacit�. Lionel CARLAT.

Snelle levering met trackcode !

Snelle levering met trackcode !

Rapide

Rapide, site Web clair et efficace

Vraiment un tr�s bon site

Vraiment un tr�s bon site : S�rieux ... on peut vous faire confiance !!!

botte moto

livraison rapide et ponctuelle

Valeur s�re

Je vais chez RAD depuis quelques ann�es et je n'ai pas encore �t� d��u! que cela continue!

Correcte spoedige levering

Correcte spoedige levering

Tr�s bon service livraison dans les�

Tr�s bon service livraison dans les d�lais, site facile d'utilisation

Jusqu'a pr�sent

Jusqu'a pr�sent, enti�rement satisfait de RAD. Les employ�s tr�s professionnelle et tr�s � l'�coute du client. Le seul petit regret, je ne peux avoir certaine de mes marques favorites ( tel que lubrifiant castrol ect) des marque un peut plus haut de gamme , et aussi pas tous les produits en accessoires. � part se petit soucis, je recommande RAD . Merci � eux.

Tr�s content toujour bien conseill� et�

Tr�s content toujour bien conseill� et service apr�s vente au top

Tanktas tanklock

Had tanktas gekocht, doch deze bleek te groot voor mijn moto. Teruggebracht naar RAD Drongen - zonder probleem teruggenomen en goede uitleg gekregen voor toekomstige, dergelijke, bestellingen. Top bediening

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Gewoon op tijd

Gewoon op tijd

Prima produkt

Prima produkt, snel geleverd.

super

commande passe le lundi et recu le vendredi et un article devait etre envoye mi avril recu avec ma commande

TOP.

Exp�dition tr�s rapide, emballage tr�s correct, je commanderai � nouveau et n'h�siterai pas � sugg�rer !!!

Parfait

Tout a �t� parfait. Rien � redire

Zeer tevreden !

Heel snelle en correcte levering !

Snelle service.

Zeer snelle afhandeling.Alleen was mijn product met franse opschriften dus kon ik de gebruiksaanwijzingen niet lezen.Gelukkig heb ik enkele jaren terug hetgebruikt.nog gebruikt.

Prima zaak

Prima zaak Motorlaarzen op tijd afgeleverd,

snelle levering, precies geleverd wat besteld is. inclusief een presentje. Meer algemeen, bezorgdienst mag wel wat zorgvuldiger met de spullen omgaan.

Service impeccable!

Commande facile et envoi rapide! A recommander!

goede service

goede service