Perfect en snel.

Perfect en snel.. mooie prijzen.

Conforme

Conforme, livraison rapide, et syst�me meilleur prix effectif

� recommander

Prix attractifs, port gratuit, livraison rapide et cadeau en suppl�ment : parfait.

Prima service. Had online een paar motorschoenen besteld. De dag daarna geleverd. Ze bleken echter te klein. Ik ben ze gelijk gaan omruilen in de winkel in Willebroek. Geen probleem.

Super site

Super site , s�rieux et prix comp�titifs , la livraison de ma commande s�est tr�s bien pass�e, d�autre part l�article est emball� m�ticuleusement.

Alles ging zeer vlot.

Alles ging zeer vlot.

Zeer behulpzame en vriendelijke�

Zeer behulpzame en vriendelijke verkopers zeer snelle en korekte leveringen bedankt

Syst�me de plate forme � roulettes

G�nial ce syst�me de plate forme � roulettes. Une fois la Pan plac�e dessus en b�quille centrale, un petit coup sur la p�dale de la plate forme. J'ai alors une Pan � roulettes, que je peux garer au poil pr�s dans le garage. Si j'ai oubli� quelque chose dans la valise qui est cot� mur, hop, je tire la moto vers moi, j'ouvre la valise et puis je remets la moto en place.

D�lai de livraison tr�s court

D�lai de livraison tr�s court, mat�riel arriv� bien emball� et en parfait �tat. Merci :)

Rien a signaler

Rien a signaler. tr�s bon travail

Rapide et efficace

Rapide et efficace

Impeccable...

Rien a dire , commande en temps et en heure. Le produit correspond a la description.

RAD ,zeker aan te raden

RAD ,zeker aan te raden aan elke motorliefhebber , alles gaat vlot en bij vragen kan men altijd terecht met mensen met liefde voor de motor. Online bestellen gaat ook snel en correct.

tr�s bien comme d'habitude

tr�s bien comme d'habitude

Snelle en correcte levering en service .

Snelle en correcte levering en service .

parfait.

parfait. Des professionnels.

Zeer vlotte afhandeling van aakoop

Zeer vlotte afhandeling van aakoop

aankoop motoronderdelen

Snel en correct

snelle en correcte afhandeling van de�

snelle en correcte afhandeling van de bestelling en prima prijs door de 20 % korting in de maand maart. Tegenvaller was de levering door DPD : -briefje in de bus eentalig frans waar wij nog altijd in Vlaanderen wonen -briefje vermeld een adres en naam in een andere straat -op adres gaan bellen en dan blijkt dat het een soort van afhaalpunt is en het pakje is terug naar depot en zal dan 3 dagen later terug op afhaalpunt geleverd worden

Client depuis plusieurs ann�es

Client depuis plusieurs ann�es, je suis toujours autant satisfait du professionnalisme de l'�quipe R.A.D. que je recommande souvent � mes amis motards. Seul regret, pas de carte de fid�lit�. Dommage.

Commande rapide et conforme

Commande rapide et conforme. Au top Merci RAD

Excellent!

Excellent!! je n'ai jamais vu une livraison aussi rapide!!! Produit conforme de tr�s bonne qualit�. Je recommanderai vite.

Ik ben tevreden ??????

Ik ben tevreden ?????? Ik zal nog bij jullie bestelen .

Levering en bestelling perfect�

Levering en bestelling perfect afgehandeld. Hou het simpel en het loopt perfect zoals hier dus, niet al te moeilijk gemaakt . Gewoon bestellen, versturen en ontvangen en gedaan. Dat is service 10/10

Snel

Snel Effici�nt Juiste product