alles uitstekend verlopen

alles uitstekend verlopen

correct

correct, stipt, goeie prijs. zeer tevreden.

Perfecte service

Perfecte service

Parfait !

Prix concurrentiels ; Livraison rapide et gratuite pour 15 euros d�achat minimum. Parfait, ne changez rien !

Zeer correcte en vlotte afhandeling en �

Zeer correcte en vlotte afhandeling en levering

n'est pas pour le samsung S7 comme dit �

n'est pas pour le samsung S7 comme dit sur l'article donc 65 � que j'ai pay� pour rien , merci RAD

• Nous recommanderiez-vous? Non

S�rieux

On commande, on sait suivre le colis, on re�oit, tout est s�rieux

Professionele hulp

Professionele hulp, bereidwillig, en vlotte afhandeling van de nalevering.

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Super bien renseign�

Super bien renseign�. Je recommande vivement

Consequent en verrassend!

Ik heb afzonderlijk van elkaar twee producten besteld. De eerste ging om de dual sena 20s Evo. Op internet een lagere prijs gevonden. Verschil dik70 euro. De link doorgestuurd, volgende dag al antwoord dat ze akkoord waren met de lagere prijs. Daarnaast hebben ze gelijk de prijs blijvend op hun site aangepast. Dat noem ik nog eens een consequente en verrassende service! Tweede product was een remote control voor sena. Hier was geen "laagste prijs garantie" van toepassing. De remote was iets duurder,..maar ik was zo tevreden en verrast door de vorige bestelling, dat ik het ondanks de prijs het RAD.be gunde. Ook het telefonische contact is goed en heldere uitleg. Ik kan slechts stellen dat ik RAD aan een ieder kan aanRADen!

Tr�s favorable

Prix ok, livraison rapide et telle qu annonc�e Tr�s bien

snelle levering en op te volgen via �

snelle levering en op te volgen via tracking systeem zo hoef je niet een ganse dag thuis te blijven tot uw pakket arriveert

Een kwaliteitsproduct (Givi!) in een �

Een kwaliteitsproduct (Givi!) in een mum van tijd geleverd. Top!

Pratique et ultra-rapide

Pratique et ultra-rapide, pour une pantalon dont la taille n'�tait pas disponible en magasin, l'essai sur place d'un mod�le trop grand et trop petit donne le choix id�al. Je paye en magasin et la marchandise est livr�e � domicile le sur lendemain. Sans frais. Merci.

Batterij Peugeot Tweet 50 Rs

Batterij voor me moeder haar peugeot besteld op site stond wel verbetering tov originele maar was toch lager in Ah maar was geen probleem en tevens was ie kleiner ook maar scooter was erop voorzien. Uitstekende uitleg bijgevoegd van RAD zelf dit vond ik TOP.

Commande facile

Commande facile. Livraison rapide et sans souci.

Parfait

Parfait, tous s'est tr�s bien pass�

Parfait rien � dire.

Parfait rien � dire.

prix honn�te

prix honn�te, livraison rapide

zeer goed

zeer goed servies

Mat�riel conforme et livraison rapide.

Mat�riel conforme et livraison rapide.

Goedkoop en snelle bezorging. Echt top.

Voor het eerst hier iets gekocht. Goedkoop en snelle bezorging. Echt top.

produit de qualit�

produit de qualit� prix tr�s raisonnables exp�dition parfaite et dans les d�lais

Snel en correcte levering.

Snel en correcte levering.

Landegemstraat 4

9031 Drongen