correct-snelheid van leveren-scherpe �

correct-snelheid van leveren-scherpe prijzen-kwaliteit

Batterie

Tr�s bon achat et livraison super rapide

D�lai et livraison au top

D�lai et livraison au top. Casque correspondant bien � ce que je souhaitais. Taille du casque parfaite.

Snel geleverd.

Snel geleverd.

zeer snelle levering uitstekende �

zeer snelle levering uitstekende producten winkel is zeker een aanrader ik ben zeer tevreden

Livraison rapide et conforme � ma �

Livraison rapide et conforme � ma demande

Helm HJC

Super ik had toevallig ergens anders betere prijs gezien en dit doorgegeven aan RAD die mij dan nadien de helm aan dezelfde prijs hebben verkocht .

Prijstechnisch zeer interessant

Prijstechnisch zeer interessant. Ook nog eens een snelle en correcte aflevering! Qua levering krijg je een goede Indicatie van het tijdstip, niet een dagdeel maar een uur.

Altijd snelle verzending en hulp waar �

Altijd snelle verzending en hulp waar nodig !

tres reactif

tres reactif ras

• ¿Nos recomendarías?

Pas de probl�me � signaler

Pas de probl�me � signaler, livraison rapide et conforme. Petit b�mol, j'avais demand� que l'on me sonne 1 heure avant la livraison mais cela ne s'est pas fait...

produit conforme

produit conforme, livraison tr�s rapide et soigner

Zoals altijd een perfecte beschrijving �

Zoals altijd een perfecte beschrijving van het artikel en de snelle levering zijn uitstekende troeven van RAD. Dus een tevreden klant en uiteraard tot een volgende bestelling. groeten, F. Vleminckx.

excellent site !!!!

excellent site !!!!! livraison le lendemain de ma commande, produits d'excellente qualit�, client depuis plusieurs ann�es et jamais d��ue ! je recommande cette boutique en ligne .

commande re�ue le lendemain apr�s midi �

commande re�ue le lendemain apr�s midi !!! Impressionnant d'efficacit� ! Bravo RAD

zeer betrouwbaar en vlugge service een �

zeer betrouwbaar en vlugge service een aanrader over de gehele lijn

snel antwoord en oplossing

snel antwoord en oplossing; HULDE

Snelle levering.

Snelle levering.. Eerste klasse

Super livraison avant la date pr�vue.

Super livraison avant la date pr�vue.

Satisfecit

Rapide efficace

Parfait

Parfait , mat�riel correspondant � la commande. Qualit� du produit command� irr�prochable !

goede en vlugge aflevering meer moet da niet zijn .

goede en vlugge aflevering meer moet da niet zijn .

Livraison tr�s rapide

Livraison tr�s rapide . Suivi nikel

Service rapide

Rien � redire. Service rapide et emballage nickel. Juste une remarque : n'oubliez pas d'enlever l'anti-vol avant l'exp�dition ;-) R�ponse : Nathalie, merci mais avec 2 bonnes pinces, il ne m'a fallu que 5 min pour l'enlever. Bien � vous

Perfecte afwerking en levering

Perfecte afwerking en levering