Prima service. Artikel was niet voorradig in de winkel in Willebroek. Geen probleem, de medewerkers regelden een gratis thuislevering vanuit een ander filiaal. De dag nadien geleverd! Ook geregeld mooie aanbiedingen en acties bij Rad. Top!

Een vizier besteld via type nr van de �

Een vizier besteld via type nr van de helm. Makkelijk en duidelijk. Volgende dag al in huis!

snelle levering na 2 dagen

snelle levering na 2 dagen , nogthans in mail stond vermoedelijke verzenddatum een week later merci

Materiaal goed en een zeer vlugge �

Materiaal goed en een zeer vlugge servies, het was zeer snel thuis geleverd.

Qualit�

Qualit� Convivialit� Rapidit� Recommand� et que dire encore.......Super

Ik kan alleen maar zeggen dat dit prima �

Ik kan alleen maar zeggen dat dit prima is verlopen Dit is de eerste keer dat ik bij jullie iets besteld heb Hed gevraagd om tussen 8 en 14 te leveren En het pakket werd mooi voor de middag geleverd Ik ben een tevreden klant En het product voldoet prima aan mijn verwachtingen ????

Parfait livraison rapide et surtout �

Parfait livraison rapide et surtout dans le d�lai indiqu�. Produits bien emball�s.

Heel snelle service

Heel snelle service. Breed gamma aan de beste prijs. Ik ben content

Client depuis plusieurs ann�es

Client depuis plusieurs ann�es, j'ai suis toujours satisfait des services de R.A.D. Tant en magasin que lorsque je passe commande en ligne.

Livr� rapidement et correspondant �

Livr� rapidement et correspondant parfaitement � la commande!

Snelle en perfecte service !

Snelle en perfecte service !

Snelle service. Goed product, spijtig geen duidelijke beschrijving van alle toebehoren (of ligt aan mij), vandaar dat ik een extra tablethouder (ten onrechte) besteld had. Geen probleem nu heb ik een reserve. Dus tevreden klant

Rien � redire

Paquet perdu par le livreur

Paquet perdu par le livreur, mais livr� quand m�me avec quelques jours de retard

Command� un jour, livr� le lendemain :-) De plus, le trajet du colis peut �tre suivi sur le site du transporteur...C est g�nial pour l organisation de son temps. produits arriv�s impec. Merci

Impeccable ??

Impeccable ??

Vlotte bestelling en afhandeling

Vlotte bestelling en afhandeling

Voor mijn BMW R1200GS groter windscherm �

Voor mijn BMW R1200GS groter windscherm gekocht hier. Alles heel overzichtelijk met bestellen, top site. Bestelling vrijdag gedaan, zaterdag binnen. Het scherm al geplaatst op de moter. Bedankt. Tot de volgende keer. Wim-Karell

Totalement satisfait

Totalement satisfait, avec un envoie hyper rapide. Merci pour votre r�activit� et vos produits

rien � redire

rien � redire; promesses tenues

Rien � redire

Rien � redire. Tout �tait parfait.

Achat d'une veste

Achat d'une veste Macna Vosges, essai en magasin le 22/11 personnels super, puis commander sur votre site pour r�duction black friday, tout OK et rapide.Merci

excellent

exp�dition rapide

Produit conforme � la commande

Produit conforme � la commande. Livraison rapide. Tr�s satisfait.

zeer snelle levering

zeer snelle info en correcte levering --- levering met aangifte uur van door dpd

Landegemstraat 4

9031 Drongen