Efficacit�, rapidit�, qualit� d'envoi
Bonjour Philippe, Nous vous remercions pour votre évaluation et sommes ravis que vous soyez satisfait de notre prestation. Il est primordial pour nous que les commandes soient livrées dans les plus brefs délais et dans les meilleures conditions possibles. Nous sommes très heureux de voir que nos efforts portent leurs fruits. Bien évidemment nous restons à votre entière disposition et vous disons à très bientôt. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 04/12/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
super rapide, c'est les Lucky Luke de la pi�ce moto! merci
Bonjour Patrice, Nous vous remercions pour votre évaluation. Il est très important pour nous que nos clients puissent recevoir leur commande très rapidement, c'est pourquoi nous travaillons avec un stock très important et que nous exigeons de nos transporteurs de livrer nos clients dans les plus brefs délais. N'hésitez pas à nous recontacter en cas de besoin, notre équipe de passionnés se fera une joie de vous aider. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 04/12/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Correcte prijzen en zeer snelle levering, alles wat je als motorrijder nodig hebt vind je bij RAD.
Dag Antonio, Bedankt voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service en over ons aanbod. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zoals altijd. Top
Dag Francis, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te leren dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
gewoon zoals het hoort. Producten vergeleken, bestelling gedaan en betaald zonder problemen, bestelling aangekomen binnen verwachte levertijd, producten voldoen aan de beschrijving.
Beste, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te leren dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Correcte en snelle bestelling.Verpakking biedt voldoende bescherming.
Dag Jo, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te leren dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snel en correct!
ras conforme rapide impecc
Bonjour Armand, Nous vous remercions pour votre évaluation. Il est vraiment primordial pour nous que vous puissiez être 100% satisfait de notre prestation. N'hésitez pas à nous contacter si vous avez des questions, notre équipe de professionnels chevronnés reste à votre disposition. A bientôt. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 04/12/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
bestelde spullen zijn naar tevredenheid, plus snelle levering. Er zou alleen wat meer omschreven kunnen worden bij de getoonde delen op de site. Ik heb nu een onderdeel besteld wat ik dacht nodig te hebben, maar wat uiteindelijk gewoon een onderdeel van de helm was.
Dag Martin, Bedankt voor uw bestelling bij ons en voor uw positieve beoordeling. Ik neem nota van uw opmerking en geef het door aan mijn collega's die de website verzorgen. Mocht u zich toch nog bedenken, heeft u nog dertig kalenderdagen de tijd om het te veel bestelde artikel gratis te retourneren. Dit is natuurlijk op voorwaarde dat het nog in nieuwstaat verkeert. Op het onderstaande filmpje kan u de instructies voor een gratis retourzending raadplegen: https://www.rad.eu/terms.aspx?language=nl#aterms5 . We wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
goed behandeld en geen tegenvallers.
Dag Erwin, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te leren dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle en correcte levering
Dag Erik, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te leren dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
snelle en vlotte levering van de bestelde produkten.
Dag Stefaan, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te leren dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Produit conforme � la description et exp�di� dans les d�lais comme d'habitude.
Bonjour Michel, Nous vous remercions pour votre évaluation. Il est très important pour nous que nos clients puissent recevoir leur commande très rapidement, c'est pourquoi nous travaillons avec un stock très important et que nous exigeons de nos transporteurs de livrer nos clients dans les plus brefs délais. N'hésitez pas à nous recontacter en cas de besoin, notre équipe de passionnés se fera une joie de vous aider. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 04/12/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Snel geleverd met vermelding van uur.
Dag Pat, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te vernemen dat u tevreden bent over de levering van bestelling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
j ai command� des manchons, tr�s bon rapport qualit� prix je recommande vivement rad
Bonjour Yannick, Nous vous remercions pour votre évaluation. Comme notre site a été créé par un passionné de moto, notre équipe est constamment à la recherche d'article pouvant améliorer le confort, la sécurité et le plaisir de la conduite à moto et nous sommes ravis de partager nos trouvailles avec nos clients. Nous restons naturellement à votre disposition. à très bientôt. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 04/12/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Produit conforme � la commande, livraison ultra rapide, tr�s bonne prestation
Bonjour, Nous vous remercions pour votre évaluation. Il est vraiment primordial pour nous que vous puissiez être 100% satisfait de notre prestation. N'hésitez pas à nous contacter si vous avez des questions, notre équipe de professionnels chevronnés reste à votre disposition. A bientôt. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 04/12/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
PERFECT!!. Was op zoek naar comm-set voor op de motor. Had de set elders veel goedkoper gezien. Contact opgenomen met RAD.EU ivm goedkoopste prijsgarantie. Al na 2 uur had ik bericht terug dat het correct was en ik ontving promocode zodat ik item voor dat bedrag bij hun kon bestellen. PERFECT!!. Ook verzending was supersnel. Daar wordt je als consument blij van!!
Dag Martin, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Leuk dat u hetzelfde artikel goedkoper bij ons heeft kunnen bestellen. We wensen u nog veel plezier met uw nieuwe headset. Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
tres bien ,triste que c'est livr� par DPD..peut etre rapide mais oblig� d'attendre a la maison..pourquoi pas Bpost parfois plus facile pour l'enlevement de sa commande
Bonjour Etienne, Nous vous remercions pour votre évaluation. Lorsque vous passez commande sur notre site internet, vous avez la possibilité de choisir entre deux méthodes de livraison, soit à domicile ou dans un point de retrait, ce dernier vous donnant la possibilité de venir chercher votre commande dès que le temps vous le permet sans que vous soyez obligé d'attendre chez vous. N'hésitez pas à nous demander de plus amples informations si vous avez besoin. Je reste à votre disposition. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 04/12/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
prima ,ben een tevreden klant.
Dag Paul, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te leren dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Super site, clair et simple. Livraisons rapides.
Bonjour Erwan, Nous vous remercions pour votre commande et votre évaluation. Chez RAD, un client n'est pas qu'un numéro, c'est la personne pour qui nous devons faire en sorte que tout soit parfait. Nous sommes ravis que vous soyez satisfait de notre prestation et bien entendu, nous restons à votre disposition. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 04/12/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Top winkel. Heb diverse produkten besteld bij Rad en altijd snel geleverd. Alle artikelen zijn van uitstekende merken en altijd scherp geprijsd. Bestellingen doe ik al jaren en nog nooit iets terug hoeven te sturen. Dus een zeer tevreden klant.
Dag Dick, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te leren dat u al jaren trouwe klant bent bij ons en dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Professionnel du m�tier
Bonjour, Nous vous remercions pour votre évaluation. Comme notre site a été créé par un passionné de moto, notre équipe est constamment à la recherche d'article pouvant améliorer le confort, la sécurité et le plaisir de la conduite à moto et nous sommes ravis de partager nos trouvailles avec nos clients. Nous restons naturellement à votre disposition. à très bientôt. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 04/12/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
z��r correcte levering en service van de aangevraagde producten ! goede website voor online bestellingen ! Doe zo voort ! familie Dewispelaere
Dag Pat, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te leren dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
overzichtelijke website en snelle levering.
Dag Roel, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te leren dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Helaas heeft de bezorger niet goed gekeken??? Maar hij heeft het pakket bij nr. 19 proberen af te geven,terwijl op het pakket toch duidelijk nr. 27 stond, de mensen van nr. 19 waren niet thuis en hij heeft daar het briefje in de bus gedaan om vervolgens het pakketje op nr. 10 af te geven. Omdat het pakket niet was geleverd, ik steeds thuis was en er geen briefje in de bus zat ben ik gaan kijken wat er mis was en zag op de track en trac� dat het pakket bij nr 10 was afgegeven, daar heb ik het toen afgehaald. Een beetje rommelig allemaal!!
Dag Rinus, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Inderdaad, op het leveringsadres stond netjes nr. 27 vermeld. Waarschijnlijk heeft de chauffeur eerst het briefje in de brievenbus gestoken alvorens te leveren. We zijn blij om te vernemen dat u pakket alsnog goed terecht is gekomen maar geven uw feedback door aan de transporteur zodat we dit in de toekomst kunnen vermijden. Indien u niet thuis kan zijn op het moment van de levering, kan u ook kiezen voor een levering op een DPD afhaalpunt: https://www.pakkettenversturen.nl/Pickup#/parcelShopFinder/ . Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/12/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023