Zoals de vijf sterren inhouden: uitstekend, vlotte levering, zeer tevreden van producten. Als ik nog zaken nodig heb voor het rijden met mijn scooter... ik kies voor Rad. Een aanrader.
Beste Alain Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 18/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle behandeling en levering, heel tevreden.
Beste Johan Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prettig, correct en aanbevelenswaardig.
Beste Cor Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Respect de la signalisation "Si vous trouvez moins cher ailleurs ..." D�lais tr�s court
Bonjour Yvan, Nous vous remercions pour votre évaluation. Il est très important pour notre enseigne de tenir ses promesses, si toutes les conditions d’octroi sont réunies il est alors normal que vous puissiez acheté l'article chez nous au même prix que chez la concurrence. Nous espérons que les articles commandés vous donnerons entière satisfaction. N'hésitez pas à nous contacter si vous avez des questions, notre équipe de passionnés est à votre disposition. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 18/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Topservice en...... Ergens anders goedkoper?. We passen ons aan....En ze doen het nog ook!
Beste Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snel geleverd, alles in orde.
Beste Filip Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Broek zit perfect!
tout le processus s'est tr�s bien pass� et livr� en 24 !
Bonjour Noel, Nous vous remercions pour votre évaluation et sommes ravis que vous soyez satisfait de notre prestation. Il est primordial pour nous que les commandes soient livrées dans les plus brefs délais et dans les meilleures conditions possibles. Nous sommes très heureux de voir que nos efforts portent leurs fruits. Bien évidemment nous restons à votre entière disposition et vous disons à très bientôt. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 15/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Purchased motorcycle helmet. Good price, correct info on stock level and fast delivery. Happy to recommend and use again.
Hello Andrew It is nice that you are statisfied with our service. We hope to see you againg. Kind Greetings David Original reply on Trustpilot at 15/09/2017, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Snelle en correcte service. Prima. Bedankt RAD!
Beste Peter Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Commande re�u rapidement, RAD c' est align� sur le prix de l' objet que j' avais vu ailleurs moins cher ailleurs, je suis enchant� du rapport client commer�ant. adresse que je recommande.
Heldere en duidelijke website. Goede communicatie, en de levering netjes binnen de vooropgestelde termijn. Zeker aan te bevelen.
Beste jan Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Hopelijk heeft u veel plezier aan uw nieuwe producten. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, David Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goeie prijs, snelle levering. Geen klachten!
Beste Thijs Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, David Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison dans un timing record. Conforme � la commande. Top.
Cher client, Nous vous remercions pour votre évaluation et sommes ravis que vous soyez satisfait de notre prestation. Il est primordial pour nous que les commandes soient livrées dans les plus brefs délais et dans les meilleures conditions possibles. Nous sommes très heureux de voir que nos efforts portent leurs fruits. Bien évidemment nous restons à votre entière disposition et vous disons à très bientôt. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 15/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Snelle service en goede kwaliteit.
Beste Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, David Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bon accueil Bons conseils Un probl�me de bluetooth avec un nouveau casque Schubert a essay� d'�tre r�solu. Il ne l'est toujours pas malgr� la bonne volont� du vendeur. Je r�serve mon avis final quand il sera r�solu.
Bonjour Francis, Nous vous remercions pour votre évaluation et espérons que votre nouveau casque vous donnera entière satisfaction. Si vous avez un problème avec votre casque, n'hésitez pas à repasser au magasin. Je reste à votre disposition. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 15/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Perfect! Zoals vermeld, snelle levering en zeer goed verpakt!
Beste Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. Verder wens ik u nog veel veilige kilometers met uw nieuwe jas. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, David Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zeer snelle en correcte levering
Heel tevreden en vriendelijke service en kwaliteit
Hartelijk dank voor de snelle levering. Levering was al s'anderendaags bij mij thuis. De mails die ik heb ontvangen van jullie en de dienst van PDB, TOP.
Beste Philippe Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, David Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bonjour comme toujours avec RAD no problemo ! Par contre le livreur qui se pr�sente a votre porte et qui ne trouve pas et qui inscrit dans son rapport qu'il ne trouve pas l'adresse indiqu�e a TROIS reprises ...pour finir d�pose le paquet chez un commercant plus loin je pense qu'il devrais se recycler .
Bonjour, Nous vous remercions pour votre fidélité et votre évaluation. Nous sommes désolés que vous ayez rencontré des problèmes de livraison, nous allons de suite l'indiquer à notre transporteur. Je reste à votre disposition. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 14/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Levering en materiaal is heel goed geleverd, timing perfect.
Beste Vincent Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten David Original reply on Trustpilot at 14/09/2017, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Commande effectu�e � la perfection ainsi que l'envoi. Rien � redire. Impeccable.
Bonjour Jacques, Nous vous remercions pour votre évaluation et sommes ravis que vous soyez satisfait de notre prestation. Il est primordial pour nous que les commandes soient livrées dans les plus brefs délais et dans les meilleures conditions possibles. Nous sommes très heureux de voir que nos efforts portent leurs fruits. Bien évidemment nous restons à votre entière disposition et vous disons à très bientôt. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 14/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Snelle levering, goed product, niks te klagen, helemaal goed
Beste Merijn Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prima afhandeling. Product goed verpakt, 3 dagen levertijd.
Beste Eric Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023