Colis re�u rapidement avec chronopost produit en parfait �tat.
Bonjour Gilles, Nous vous remercions pour votre évaluation et sommes ravis que vous soyez satisfait de notre prestation. Il est primordial pour nous que les commandes soient livrées dans les plus brefs délais et dans les meilleures conditions possibles. Nous sommes très heureux de voir que nos efforts portent leurs fruits. Bien évidemment nous restons à votre entière disposition et vous disons à très bientôt. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Er valt niets op te merken wat enigszins negatief zou kunnen zijn. Correct, op tijd en juist.
Beste Marc Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Rapidit� d'envoi et site tr�s bien construit
Bonjour, Nous vous remercions pour votre évaluation. Il est très important pour nous que nos clients puissent recevoir leur commande très rapidement, c'est pourquoi nous travaillons avec un stock très important et que nous exigeons de nos transporteurs de livrer nos clients dans les plus brefs délais. N'hésitez pas à nous recontacter en cas de besoin, notre équipe de passionnés se fera une joie de vous aider. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Bedankt goed verzorgd , snel en goed verpakt .
Beste Kent Wij appreciëren u positieve feedback enorm. Hopelijk kan u veilig de weg op met uw nieuwe pinkers Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
snelle en vlotte levering
Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Veel plezier met de nieuwe ketting en graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede en snelle levering
Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison un peu lente mais d� � la soci�t� DPD, quant � Rad excellente communication et produit bien emball�.
Bonjour Mustapha, Nous vous remercions pour votre commande et votre évaluation. Chez RAD, un client n'est pas qu'un numéro, c'est la personne pour qui nous devons faire en sorte que tout soit parfait. Nous sommes ravis que vous soyez satisfaite de notre prestation et bien entendu, nous restons à votre disposition. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
TRES BON ACCUEIL ET LIVRAISON SUPER RAPIDE.
Bonjour Jean-Marie, Nous vous remercions pour votre évaluation. Il est vraiment primordial pour nous que vous puissiez être 100% satisfait de notre prestation. N'hésitez pas à nous contacter si vous avez des questions, notre équipe de professionnels chevronnés reste à votre disposition. A bientôt. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
besteld en 's anderdaags geleverd, wat moet je nog meer willen, top!
Doen gewoon wat ze afspreken. Goede ervaring met RAD.
Beste Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Vandaag besteld, morgen geleverd, alles past netjes. Meer moet dat niet zijn. Bedankt!
Beste Annick Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Alles is vlot en snel geleverd .
De levering via DPD was schandalig, ik ben het pakket zelf gaan ophalen in Flemale na 4 vruchteloze leveringen aan huis. RAD had nochtans correct gehandeld. Ik heb hen telefonisch op de hoogte gebracht, men zou mij terugbellen maar ze hebben dit nooit gedaan.
Beste Marc Het spijt ons te vernemen dat de geboden service niet voldeed aan uw verwachtingen. We nemen dit zeker en vast op met de betrokken personen en doen er alles aan om dit in de toekomst te vermijden. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Verkeerde maat geleverd. Echt chapeau gasten. Doos was ook ingedeukt.
Beste Xavier Bedankt voor uw bezoek aan onze winkel. Het spijt ons te vernemen dat de geboden service niet voldeed aan uw verwachtingen. We nemen dit zeker en vast op met de betrokken personen en doen er alles aan om dit in de toekomst te vermijden. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Volgende dag reeds geleverd Proficiat
Beste Jean Pierre Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Alles verlopen zoals beloofd,snel en gratis en de produkten waren van goede kwaliteit en niet duurder dan ergens anders.
Beste Herwig Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
correct afhandeling en vlugge levering van mijn order
Beste Marc Bedankt voor uw aankoop. Ik hoop dat u er verder veel plezier aan heeft. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede webshop, snelle levering. Word geleverd door DPD waarbij je kan aangeven wanneer je het pakket zou geleverd worden en laten je de dag zelf weten tussen welke uren het geleverd word.
Beste Andreas Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prix comp�titif. Livraison rapide . Rien � redire
Bonjour Patrick, Nous vous remercions pour votre évaluation. Il est très important pour nous que nos clients puissent recevoir leur commande très rapidement, c'est pourquoi nous travaillons avec un stock très important et que nous exigeons de nos transporteurs de livrer nos clients dans les plus brefs délais. N'hésitez pas à nous recontacter en cas de besoin, notre équipe de passionnés se fera une joie de vous aider. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
snel en correct levering zoals altijd!
Beste Dave Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
bon service et qualit�
Bonjour Patrick, Nous vous remercions pour votre évaluation. N'hésitez pas à nous recontacter en cas de besoin, notre équipe de passionnés se fera une joie de vous aider. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
5 �toiles sur tout ! rien � redire tout est parfait. Merci RAD
Bonjour Marc, Nous vous remercions pour votre évaluation. Nous sommes très heureux que notre travail vous satisfasse. Nous travaillons chaque jour sur l'amélioration de nos services afin que chaque commande sur notre site puisse être une bonne expérience. Nous espérons que les articles commandés vous donnerons entière satisfaction. N'hésitez pas à nous contacter si vous avez des questions. Notre équipe de passionnés est à votre disposition. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Sans probl�me .
Bonjour Jean, Nous vous remercions pour votre évaluation et restons à votre disposition. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Goede deal, dank U
Beste Jurgen Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Erg goed advies na het ontbreken van een onderdeel wat ik zelf niet besteld had. Zeer nette service en snel
Beste Nick Bedankt voor deze positieve ervaring te delen. Wij hopen u in de toekomst nog van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/09/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023