Excellent comme d'habitude

Excellent comme d'habitude. Rapidit� de la prise en compte et de la livraison de la commande.

Plus jamais

Commande r�alis�e avec r�ception demand�e en point relais. Le colis n'est pas arriv�... Dans un premier temps on m'a indiqu� que le point relais choisi n'�tait pas disponible (pourtant propos� sur le site de RAD). Une fois un nouveau point relais choisi parmi une liste restreinte propos�e par RAD, le colis n'arrivait toujours pas. Le 2e point relais n'etait pas disponible non plus, donc RAD a modifi� pour mettte un 3e point relais. Impossible de savoir o� �tait le colis, RAD ne savait pas ce qu'il se passait et ne pouvait contacter le transporteur que par mail (DPD). Je n'ai pas pu recevoir mon colis avant mon d�part malgr� le d�lai que j'avais pr�vu et je ne sais pas ce qu'il s'est pass�... Lorsque j'ai conseill� � RAD de changer de soci�t� de livraison au vu du manque de s�rieux, on m'a clairement dit que ce ne serait pas fait. Le client visiblement ne compte pas beaucoup pour eux! Je ne recommande pas RAD! Manque de transparence et de suivi. Colis de valeur qui se ballade dans la nature... De nombreux appels en Belgique pour au final ne r�colter aucune information sur le colis et le probl�me rencontr�. Acheter ailleurs, m�me plus cher, c'est surement plus fiable!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rien �

Rien �, ajouter tout s'est tr�s bien pass�...

Bestelling

Vorige week 25/08 heb ik mijn bestelling gedaan bij jullie. Tot op vandaag heb ik reeds mijn bestelling nog NIET ontvangen. Ik kon mijn pakket traceren met het pakketnummer 058368004146845 maar er werd mij gezegd dat mijn adres niet correct is. Ik heb dan ook 28/08 gebeld naar dpd voor 30 cent per minuut!!! daar hebben ze gezien dat mijn adres WEL correct was en ze de volgende dag mijn pakket gingen leveren. 29/08 zelfde verhaal adres niet correct, terug gebeld naar dpd waar ze mij terug 13minuten aan het lijntje hebben gehouden en het gingen oplossen. 30/08 terug geen pakket dan maar e-mail gezonden, GEEN antwoordt! Vandaag terug niets ontvangen dan maar terug gebeld naar dpd waar ze mij hebben beloofd terug te mailen omtrent mijn pakket, nog steeds GEEN email! Ik heb mijn bestelling bij jullie gedaan met de belofte het de volgende dag in huis te hebben. Wat kan ik nog meer doen ???!!! Wat een service!!!

Heerlijk advies

Heerlijk advies: objectief en gericht op wat de cli�nt verwacht!

Snelle en goed service

Snelle en goed service

Super alles is goed en snel gegaan

Super alles is goed en snel gegaan

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering. Was wel beschadigd bij levering maar het is op een vriendelijke en snelle manier opgelost. Zekers een aanrader.

tr�s bien

RAD , tr�s bien dans l' ensemble , livraison rapide plus vite qu' en France avec de bon prix . Deuxi�me achats et content des produits . Des photos un peu plus d�taill�es ce serait le summum . continuez comme �a

Bon service

Bon service, efficace

Prix comp�titif, mais.....

Prix comp�titif, mais.... A) on me demande mon avis avant m�me que le produit m'ait �t� livr�... B) pas d'info "real time" sur le statut de la commande sans devoir se connecter au site Chronopost C) la date de livraison est d�pass�e sans qu'aucune r�actualisation ne me soit parvenue automatiquement... Reste maintenant � esp�rer que le produit me sera livr� rapidement et en bon �tat! Fingers crossed ??

Snelle en accurate afhandeling van de �

Snelle en accurate afhandeling van de bestelling. Het product is echt top!!!! En dit voor een heel aangename prijs.

Prima product en snel

Prima product en snel

Goede en vlotte service

Goede en vlotte service. Snelle levering. Mocht een iets grotere maat van handschoenen zijn, maar dat is het nadeel van elke webshop (dat je niet kan passen en vergelijken).

Snelle juiste levering

Snelle juiste levering. Bedankt.

Bon service

Bon service, rapide

Vlotte levering

Vlotte levering, alsook interessant dat er gratis levering is vanaf 15.00�. Vele groeten.

RAD n'est pas en faute

RAD n'est pas en faute mais DPD et ses chauffeurs qui ne livrent pas � la bonne adresse ! Nathalie de chez RAD a bien suivi le dossier et a trouv� la solution mais 3 jours pour acheminer un colis en Belgique , c'est trop.

Un grand merci � toute l'�quipe de RAD �

Un grand merci � toute l'�quipe de RAD pour la qualit� du service, ses prix tr�s bien plac�s et un joli bon d'achat sur une grosse commande n�goci�e apr�s l'avoir valid�e sur internet. Je recommande les yeux ferm�s.

Marchandise livr�e en temps et en heure �

Marchandise livr�e en temps et en heure et correspondant � mon souhait

Niet tevreden .Ik had gezocht op de �

Niet tevreden .Ik had gezocht op de site naar een schijfremslot met een 8mm sluitpen. Ik kreeg een schijfremslot met een 10mm slotpen geleverd.Het typenr.klopte wel .Het staat gewoon niet goed op de website.Slot paste dus niet .

leveringen van de bestelde artikel

De levering van het bestel artikel is er voor mijn al tijd zeer snel

motoraccessoires

Correcte, snelle levering

Givi monorack besteld wat zeer snel en �

Givi monorack besteld wat zeer snel en tegen een zeer gunstige prijs tov andere webshops bezorgd werd. Ik kwam nog 2 scharnieren te kort die normaal gesproken bij de 3m monokey plaat van givi zitten maar ook RAD heeft deze gewoon los in hun assortiment! Top service! Na een telefoontje kreeg ik een mail met een link om de juiste scharnieren te bestellen. Top zaak met een top klantenservice!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering