Absolument parfait.....rapidit�,efficacit�.
Snelle en goede levering
Beste Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/10/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Client depuis plusieurs ann�es, j'ai toujours obtenu satisfaction. Accueil parfait du personnel toujours au service de la client�le. Je fais �galement des commandes en ligne, d�lais rapides, objets sous emballages plus que corrects. Je recommande vivement RAD aupr�s de mes amis motards. Au plaisir.
Uitstekende service
Beste Ludo Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/10/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
super rapide et beaucoup de r�f�rences tip top jyco74
Un service client au TOP tr�s professionnel
Bonjour Annie, Nous vous remercions pour votre commande et votre évaluation. Chez RAD, un client n'est pas qu'un numéro, c'est la personne pour qui nous devons faire en sorte que tout soit parfait. Nous sommes ravis que vous soyez satisfaite de notre prestation et bien entendu, nous restons à votre disposition. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Snel en goede levering.
Beste Dries Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/10/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bestelling proma verlopen en snelle levering
Beste Philippe Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/10/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zoals steeds levering op de afgesproken dag, wat Rad beloofd doet Rad. Uitstekende service, vragen worden onmiddellijk beantwoord.
Beste Arnold Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/10/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Schitterend!!
Bestelling en levering promt en zonder problemen. Nu het produkt zelf: een Givi plate voor Honda st 1100. Goede heldere montage schets. alle onderdelen aanwezig. Echter de de 2X bussen nr 5 op de schets zijn 5 mm te kort. Gelukkig heb ik nog 2 bussen die wel passen. Ik begrijp een Honda st 1100 is geen courante motor ......maar u vraagt goed geld!......
Op aanraden de NITRO Onderhoudsvrije batterij ytx7a-bs gekocht. Blijkt dat een 7 te zwak is voor mijn voertuig en een 9 beter zou geweest zijn. Daarenboven na 1 jaar en 5 maand is de batterij stuk. Uiteindelijke kostprijs (sleepkosten inbegrepen) 130eur om mijn voertuig weer aan de praat te krijgen. Garantie van de batterij 1 jaar. Goe gerief ... Nu batterij gekocht via constructeur. 150eur goedkoper dan de laatste aangekochte via RAD ... Een 9 nodig en toch een 7 mee gekregen, raar toch ... Terwijl ik daar stond met de gegevens van de scooter en de batterij die erin zat.
Correct en vlug
Beste Dominique Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/10/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Commande d'un filtre � huile et de 4L huile. Livraison le lendemain de la commande. Produit tr�s bien emball�. Super le lien du fabriquant d'huile (EUROL) afin de choisir le produit correspondant au mod�le de sa moto.
Bonjour Miguel, Nous vous remercions pour votre évaluation. Comme notre site a été créé par un passionné de moto, notre équipe est constamment à la recherche d'article pouvant améliorer le confort, la sécurité et le plaisir de la conduite à moto et nous sommes ravis de partager nos trouvailles avec nos clients. Nous restons naturellement à votre disposition. à très bientôt sur notre site. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Rien � dire, produit conforme � ce qui a �t� command�. Tr�s bien emball�. Prix correct. Livraison rapide. A recommander.
Bonjour Thierry, Nous vous remercions pour votre évaluation. Nous sommes très heureux que notre travail vous satisfasse. Nous travaillons chaque jour sur l'amélioration de nos services afin que chaque commande sur notre site puisse être une bonne expérience. Nous espérons que les articles commandés vous donnerons entière satisfaction. N'hésitez pas à nous contacter si vous avez des questions. Notre équipe de passionnés est à votre disposition. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Product goed ontvangen. Welliswaar een dag later dan aangekondigd, maar dat was geen probleem.
Snelle levering - de doos was wel beschadigd maar geen enkel stuk ontbrak
Beste Christian Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/10/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
40 % moins cher, livraison chronopost ultra rapide offerte. Le top !
Bonjour Philip, Nous vous remercions pour votre évaluation et sommes ravis que vous soyez satisfait de notre prestation. Il est primordial pour nous que les commandes soient livrées dans les plus brefs délais et dans les meilleures conditions possibles. Nous sommes très heureux de voir que nos efforts portent leurs fruits. Bien évidemment nous restons à votre entière disposition et vous disons à très bientôt. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Tout �tait parfait. Rien � redire.
Bonjour Anthony, Nous vous remercions pour votre évaluation. Nous sommes très heureux que notre travail vous satisfasse. Nous travaillons chaque jour sur l'amélioration de nos services afin que chaque commande sur notre site puisse être une bonne expérience. Nous espérons que les articles commandés vous donnerons entière satisfaction. N'hésitez pas à nous contacter si vous avez des questions. Notre équipe de passionnés est à votre disposition. Bien cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
RAS. A recommander.
Bonjour, Nous vous remercions pour votre évaluation et sommes ravis que vous soyez satisfait de notre prestation. Il est primordial pour nous que les commandes soient livrées dans les plus brefs délais et dans les meilleures conditions possibles. Nous sommes très heureux de voir que nos efforts portent leurs fruits. Bien évidemment nous restons à votre entière disposition et vous disons à très bientôt. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Bij eerste aanbieding op 22/8 was niemand thuis. Op het briefje stond dat het pakket opnieuw zou worden aangeboden op 23/8 tussen 9u en 18u. Heel de dag iemand thuis, maar niemand gezien. Ik heb op 23/8 elefonisch contact genomen met DPD, en na 2 minuten aan � 0,15 / min, hoorde ik dat de kantoren gesloten waren. Eerst alle informatie in 2 talen, en pas na een tijdje kan je de taal kiezen.... Ik heb na 8u opnieuw telefonisch contact genomen, maar na meer dan 7 minuten (aan � 0,15 / min.) ben ik dan maar gestopt. Via de website kon ik op geen enkele manier mijn pakje traceren.... verschillende keren geprobeerd maar kreeg steeds een foutbericht.... Vanmorgen vond ik een mail waarin staat dat mijn pakje kan afgehaald worden in een krantenzaak. DPD, nee dank u
Dag Luc, Bedankt voor uw beoordeling. Ik zie dat u het pakket toch afgehaald heeft bij het Pick Up punt. Wat de levering van dit pakket betreft, waren we te laat op de hoogte om u te kunnen helpen. Mocht u in de toekomst er niet aan uit geraken met DPD, kan u gerust ook contact opnemen met ons via mail [email protected] of telefonisch en dan zoeken wij zo snel mogelijk naar een oplossing. We weten dat de levering met DPD een van onze werkpunten is. U kan ons helpen door het briefje dat u van DPD kreeg in te scannen (of fotograferen) en door te sturen. En ook alle mails die DPD gestuurd heeft. Dan kunnen we dit doorgeven aan onze vertegenwoordiger en deze situaties in de toekomst vermijden. Alvast bedankt voor de moeite. Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/08/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Duidelijke site, snelle levering, product ziet er netjes verpakt uit. Goed bedrijf.
Beste Martin Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/10/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
bon traitement de commande sans probl�me particulier
Bonjour François, Nous vous remercions pour votre commande et votre évaluation. N'hésitez pas à nous recontacter en cas de besoin. Je reste à votre disposition. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Commande ok - livraison chez un voisin mais sans indication de lieu o� le colis a �t� d�pos�. Il a fallu t�l�phoner � Sdp (num�ro payant) pour retrouver mon colis
Bonjour Didier, Nous vous remercions pour votre commande et votre évaluation. Lorsque vous avez des questions au sujet de votre commande et de sa livraison, n'hésitez surtout pas à me contacter. Je vais toutefois voir avec la société de livraison, pour qu'une notification soit laissée dans la boite à lettre si le colis est déposé chez un voisin. Je reste à votre disposition. Cordialement, Nathalie RAD SA Réponse originale à Trustpilot le 13/09/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Alpinestars laarzen besteld. Nergens goedkoper gevonden. Zondag besteld, dinsdag in huis. 10/10
Beste Frank Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/10/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023