Goed product

Goed product , netjes ingepakt geleverd.

helm online besteld maar is veeeeel te �

helm online besteld maar is veeeeel te groot!,

Produit correspondant � mes attentes

Produit correspondant � mes attentes. Dommage que je n'ai pas pu le voir � Nivelles...

alles vlot verlopen

alles vlot verlopen

RAS,,

RAS,,, Tr�s bon produit idem a la description site tr�s s�rieux livraison tr�s rapide et en plus prix vraiment attractif par rapport a de tr�s nombreux autre sites seul petit b�mol peut �tre le manque de r�f�rence dans les produits propos�s, je recommande absolument se site!! R�my Duquesne Oise France,,,

Suppert rien a dire

Suppert rien a dire

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

Alles prima verlopen en perfecte �

Alles prima verlopen en perfecte levering.

Levering via DPD ging niet goed ipv �

Levering via DPD ging niet goed ipv leveren op donderdag kwam na diversen keren bellen met dpd het pakketje pas op zaterdag aan.

conforme � l'attendu

conforme � l'attendu, avec une livraison rapide

Commande pour Gilera GP 800

Le site est facile d'utilisation J'ai command� du mat�riel pour l'entretien du scooter Re�u en 2 jours

Makkelijk te bestellen en snel en �

Makkelijk te bestellen en snel en correct geleverd!

Uitstekende service!

Tweede keer dat ik iets wilde bestellen, maar toch nog een vraag had. In no-time werd mn vraag beantwoord en alles keurig afgewikkeld! Volgende bestelling zal zeker weer via RAD lopen, bedankt!

Pakketje was zeer zorgvuldig verpakt en �

Pakketje was zeer zorgvuldig verpakt en zelfs al een dag eerder op het dpd afhaalpunt dan voorspeld.

Objets correspondants exactement a la �

Objets correspondants exactement a la commande; pas de souci de ce cote la. Par contre livraison a revoir! Point de livraison demande a un endroit et livraison "pour raison technique" a plus de 35 km de distance (alors que 2 ou 3 autres points de livraisons existent dns un rayon de 5 a 10km). Mail envoye au transporteur sans r�ponse...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Transaction rapide et livraison tout �

Transaction rapide et livraison tout autant. Je conseille RAD.

Support r�actif

Support r�actif, livraison rapide.

Rien � dire....parfait et tr�s rapide.

Rien � dire....parfait et tr�s rapide.

Tr�s bon service.

Tr�s bon service.

Wat een geweldige service!

Wat een geweldige service! Ik kwam vandaag op bezoek in de winkel van RAD Willebroek waar ik vrijblijvend en vriendelijk hulp aangeboden kreeg van de verkoper. Hij kon me alles vertellen over motorhelmen en hoe je ze moet passen. Nu ik de helmen gepast heb, ga ik online mijn bestelling plaatsen zodat ik hem thuis nog eens bij mijn pak kan passen want het oog wil ook wat ;-)

Laagste prijsgarantie werkt super

Laagste prijsgarantie werkt super. Zeer snel toezegging ontvangen dat ook Rad aan laagste prijs kon leveren. Zeer snelle levering. Uitstekend verpakt. Medewerker van vestiging Hasselt mocht iets cli�ntvriendelijker geweest zijn. (daarom via webshop besteld)

Snel bestellen, snelle levering

Na een bestelling te plaatsen zag ik dat mijn bestelling pas in augustus geleverd zou worden. Een paar dagen later ontvang ik een bericht dat deze de eerstvolgende werkdag te leveren is. En inderdaad, ik kreeg mijn pakket de volgende werkdag! Wel jammer dat jullie niet altijd alles op voorraad hebben.

Service impeccable

Professionnel, aimable pour le personnel et d�j� un large choix en magasin. Livraison gratuite en plus !! que demander de plus !?

zeer goede service

altijd goed en vriendelijk geholpen !

Landegemstraat 4

9031 Drongen