Tr�s bien

Souvent les meilleurs prix, un service de livraison au top. D�j� plusieurs commandes effectu�es et toujours tr�s satisfait.

alles verliep zoals het hoort

alles verliep zoals het hoort. Levering was stipt op tijd, en pakketje was heel goed ingepakt

precies wat ik verwachte

precies wat ik verwachte. Een verhoogde givi ruit in de juiste kleur stelling. Tegenwoordig mag dat best even genoemd worden dat bestelling ook in ��n keer goed kan gaan. Heel fijn thx.

Prima systeem

Prima systeem, correcte afhandeling van de bestelling.

Bon prix et livraison rapide

Bon prix. Aucun souci. Livraison rapide. Je ferai � nouveau affaire avec RAD.

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.

Livraison rapide

Livraison rapide Matos OK

Tres bon sites

Tres bon sites. envoi rapide

Prima webshop!

Z��r snelle levering vanuit Belgi�! Helaas klopte de afbeelding niet met de werkelijkheid. Motorjas leek grijs in plaats van zwart. Broek was 20 cm te lang maar nogmaals, snelle levering. Gratis levering, top! Zou zo (ondanks deze ervaringen) hier weer bestellen.

zeer goede website en vlotte levering

zeer goede website en vlotte levering. In de namiddag besteld en reeds de volgende dag geleverd.

Uitstekend en zeer snelle levering

Uitstekend en zeer snelle levering. Top

Toujours dans les temps

Toujours dans les temps, colis correspondant � mes attentes. Toujours pr�sent pour aider le client dans son choix.

Hoi Rad,

Hoi Rad, Heb al een paar keer bij jullie mogen bestelen en ben heel tevreden. Ben Belg die in Frankrijk woon en hier in Frankrijk kan je mooie ritjes maken met de moto.De snelle leveren van jullie collies zijn mooi verzorgt.Dank voor de zorg die jullie dragen voor jullie klanten.

Prix concurrentiel et livraison duper �

Prix concurrentiel et livraison duper rapide

Articles conformes � la description

Articles conformes � la description Emballage soign� Livraison super rapide

A recommander

Article tel que d�crit, livraison dans les d�lais et bien emball�. Magasin � recommander.

Snelle levering. Meteen uitproberen op de motor...

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte levering. Dinsdagavond besteld en donderdagnamiddag al beschikbaar in het afhaalpunt.

Onvoorstelbaar snelle levering

Onvoorstelbaar snelle levering

Zeer goede service

Zeer goede service

excellent

Rien � dire, envoi soign�, et produit conforme � la description. Vendeur � recommander !!!!!

Het was zeker de moeite waard om bij �

Het was zeker de moeite waard om bij rad te bestellen goede service de bestelling was binnen drie dagen bezorgd volgende keer zeker weer bij rad bestellen bvd

Snelle levering van correcte producten �

Snelle levering van correcte producten voor goede prijs . Ruime keuze.

Vizier S900 Darklin vervangen

Door een aanrijding was mijn het vizier van mijn Shark S900 Darklin zwaar beschadigd. Stad en land afgezocht hiervoor mede omdat het model uit het assortiment is gehaald. Voor mijn geluk bij mijn zuiderburen gevonden en was binnen 3 dagen aan huis geleverd. Top service.

Tr�s tr�s bien ,et surtout tr�s rapide �

Tr�s tr�s bien ,et surtout tr�s rapide a conseiller

Landegemstraat 4

9031 Drongen