Snelle levering goed verpakt en volgens �

Snelle levering goed verpakt en volgens afspraak.

Tr�s bon

Command� , pay� et re�u ma commande dans les temps ... pas de remarque particuli�re

Mijn vraag via de mail werd snel �

Mijn vraag via de mail werd snel beantwoord en de bestelling werd snel geleverd. TOPPIE

Mijn bestelling windscreen van Givi is �

Mijn bestelling windscreen van Givi is zeer snel geleverd tegen de laagste prijs die op internet te vinden was.Ook zeer goed verpakt ,met recht een top bedrijf!

Envoi ultra rapide

Envoi ultra rapide. Si l'article ne convient pas, l'�change ou le remboursement se fait sans probl�me.

Efficace et rapide

Site marchand s�rieux, traitement rapide des commandes. Envoie gratuit en chronopost vers la fran�e.

Livraison en 1 jour

Livraison en 1 jour

Duidelijke site & Snelle levering!!

Duidelijke site & Snelle levering!! Voor 16.00 in Belgie besteld en volgende morgen per pakketdienst voor de deur in omgeving Enschede.

Snel, en goed verpakt geleverd.

Abus 8008 slot besteld. Was op voorraad en is verzonden binnen de door RAD opgegeven termijn. Snel en netjes bezorgd op het door mij opgegeven afhaalpunt in de buurt.

Perfecte service bij RAD

Perfecte website, duidelijk . Ook voor een oudere moto vind je de juiste batterij die reeds opgeladen is. Perfecte keuze van betaling en levering in een ophaalpunt. En na montage van de batterij een directe Motorstart zonder probleem. Echt TOP. Doe gewoon verder zoals jullie bezig zijn. Bedankt . Dikke Duim omhoog.

Snelle verzending

Snelle verzending

Super snelle levering

Super snelle levering

Netjes en optijd geleverd.

Netjes en optijd geleverd.

5 sterren, en meer dan waard

TOP Zeer vlot contact, prijzen dik OK. Zeer snelle levering. Wat moet een mens nog meer, en nu, rijden maar ;-)

Bonjour.

Bonjour. J'avais mis l'adresse de mon travail pour �tre s�r d'�tre pr�sent pour la livraison. Or le livreur ne s'est pas pr�sent� et a d�pos� mon colis dans un point relais. Au point relais ils m'ont dit que le livreur faisait souvent ainsi pour raccourcir sa tourn�e ... Sinon, la livraison a �t� super rapide.

zou ik zeker doen juiste bestelling en �

zou ik zeker doen juiste bestelling en snel

Objet conforme a la commande et d�lai �

Objet conforme a la commande et d�lai de livraison tr�s rapide. Je recommande A+

Zeer goede service

Zeer goede service

Envoi tr�s rapide et soign�.

Envoi tr�s rapide et soign�. Conforme � la description Merci

Ik koop steeds opnieuw bij RAD

Duidelijke bestelling, correcte en snelle levering en nog een bon van 20 euro erbovenop nadat mijn bestelde item ergens anders goedkoper stond... Top! I love RAD.

Voor 10h30 besteld verzonden zelfde dag �

Voor 10h30 besteld verzonden zelfde dag nog om 16h00. Dag erna om 12h30 geleverd. Dank u RAD. Super, Curd.

rapide et pratique

rapide et pratique

Tr�s bon tarif

Tr�s bon tarif, beaucoup de choix et livraison rapide

pico bello,zeer vlugge en zeer goede �

pico bello,zeer vlugge en zeer goede opvolging van bestelling en levering.zoals het hoort.

All good

All good ! Goods were perfect, delivery fast, handling efficient. No remarks whatsoever !

Landegemstraat 4

9031 Drongen