Prima service, snelle levering. Precies als besteld, aan alle verwachtingen voldaan

Vlotte bestelling

Vlotte bestelling, vlotte levering. Uitstekend wat RAD betreft. Wat betreft de dragers van Givi voor zijkoffers: bij GIVI kunnen ze blijkbaar nog niet een gat op de juiste maat uitboren, want het paste niet onmiddellijk waar het hoorde: ik heb dus even de Dremel moeten bovenhalen (maar nogmaals: dat ligt niet aan RAD).

Snel en goed geleverd

Goed produkt en snel geleverd

Levering te laat

De bestelling zou geleverd worden 1 dag na bestelling. Doch dit nam 2 dagen in beslag !

Prix comp�titif et commande et �

Prix comp�titif et commande et livraison impeccables et rapide, rien � redire. Merci

Eerlijke prijs voor de materialen en �

Eerlijke prijs voor de materialen en bovendien een snelle en correcte service. TOP!!

Directe feedback per mail en bezoeging �

Directe feedback per mail en bezoeging keurig op tijd.

Al vaak besteld en nooit een probleem �

Al vaak besteld en nooit een probleem gehad...

Indrukwekkend snelle levering

Indrukwekkend snelle levering. Voor mij is dat geen prioriteit maar het is wel mooi meegenomen. Ook goede prijs!

Commande passe le jour X et livr� a X+1 �

Commande passe le jour X et livr� a X+1 bien. emball� rien a redire.

snelle en perfecte levering

snelle en perfecte levering. Bedankt

Parfait sur toute la ligne !

Parfait sur toute la ligne !

Na het bestellen via de webshop van �

Na het bestellen via de webshop van een windscherm op zondagmiddag. Waarna? ik via track & Trac� Mijn bestelling kon volgen en werd op dinsdag ochtend geleverd. Netjes ingepakt met lucht zakjes. De montage was een eitje en Past super.

De bestelling liep goed en werd snel �

De bestelling liep goed en werd snel verstuurd. De communicatie Door de DPD was ronduit slecht. Geen aankondiging van bezorging. Alleen een email dat ik niet thuis was. Er is ook geen kaartje in de bus gedaan. Nadat ik het pakket had laten bezorgen op een afhaalpunt, geen enkel bericht van de DPD en het pakket was ook niet meer traceerbaar.

Alles OK en geleverd zoals afgesproken

Alles OK en geleverd zoals afgesproken

Snelle levering, prima leverancier

Snelle levering, zeer aan te bevelen.

Livraison efficace et rapide (4 jours)

Livraison efficace et rapide (4 jours). Contenu du colis conforme � la commande. Parfait !

En 22 heures j'ai eu

En 22 heures j'ai eu : 1 : r�ponse � ma question technique 2 : Re�u les pi�ces demand�es - Tout �a un vendredi d�Ascension

commander en ligne et livr� tr�s �

commander en ligne et livr� tr�s rapidement et surtout conforme a la description

heel correcte service

heel correcte service, goed op te volgen via de verschillende mails.

Terug een vlekkeloze aankoop �n �

Terug een vlekkeloze aankoop �n levering bij RAD. Proficiat hiervoor.

Onvolledige levering

Van de drie bestelde stukken (allemaal betaald) ontbrak er een in de doos. De begeleidende faktuur vermeld echter wel de drie stukken. Na melding heeft men direct het ontbrekende stuk opgestuurd. Goede service !

Duidelijke site levering is vlot

Duidelijke site levering is vlot

Snel en correct zoals het hoort.

Snel en correct zoals het hoort.

Al enkele keren bestelling geplaatst en �

Al enkele keren bestelling geplaatst en altijd al snel en correct geleverd.

Landegemstraat 4

9031 Drongen