Ylimielinen suhtautuminen asiakkaan tarpeisiin
Kypäräpuhelin Senna SC 2 ( Schubert). Ostettu maaliskuu 2024 SC2, meni täysin mykäksi, yhden ajokauden jälkeen. Korjaukseen lähtö 26.toukokuuta . Uusi laite lähetettiin minulle 16. heinäkuuta. Ei voi mitenkään pitää hyvänä palveluna, että takuu korjaus/vaihto kestää 8 viikkoa. Varsinkin ,kun on kyse kausi tuotteesta, jota käytetään vain kesällä.
RAD piilottelee valmistajan takuun takana. Kommenttit viivästyksistä kuitataan sanomalla : me vain myymme laitetta ja valmistaja vastaa takuusta. Kyllä se on niin, että myyjä eli RAD on minulle vastuussa, ei tehdas. En ostanut tuotetta tehtaalta. RAD on se ,joka edustaa laitetta asiakkaalle.
RAD vastaa siis asiakkaan kokemuksesta, eli siitä myös, että rikkoutumistilanteita/ takuuasioita varten heillä on sopimukset tehtaan kanssa kunnossa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että heillä on varalaite hyllyssä, mikä toimitetaan asiakkaalle korvauksetta, siihen asti kun takuu/ korjaus asia on kunnossa. Tämä on se syy ,miksi valitaan hyvä jälleenmyyjä laitteelle. RAD kuvittelee olevansa hyvässä kategoriassa, mutta ei kyllä toimi niin. Varalaitetta ei heiltä saannut, niinpä olin ajokauteni tärkeimmät etket ilman kypäräpuhelinta, kiitos siitä RAD.
Uskomatonta, että asiakkaasta ei välitetä ja kuitataan vaan kyselyt valmistumisesta pelkkänä kiusantekona.
Minä sain uuden SC2. Eipä tuolle täysin kuolleelle akulle voi muuta tehdä... Paitsi lähetellä ympäri Eurooppa tutkimuksiin ,jotka ovat täysin turhia ,kuten jo RAD kerroinkin heti alussa.
Yksinkertainen ehdotus: Sopikaa tehtaan kanssa varalaitteesta, jonka voi näin epäluotettavien puhelimien , takuuasioissa antaa suoraan asiakkaalle. Jos tehdas ei suostu, LOPETTAKAA sen huonolaatuisten laitteiden edustus.
ps Suomessa meillä arvostetaan asiakkaita, asioinkin tästedes Suomessa, jossa kuluttajan suoja on EU huipputasoa