Colis et taille tout a fait correct �

Colis et taille tout a fait correct super services et rapide 48h que demande de plus

D�lai de livraison rapide et respect�

D�lai de livraison rapide et respect�, emballage soign�. Tr�s bonne transaction.

service minder maar toch ontvangen

Service was voor mij helaas niet zo best. Geen reactie op mail of dat ik een order heb geplaatst. Uiteindelijk na paar weken toch ontvangen . Dus service kan wat beter. Maar gelukkig heb ik het wel mogen ontvangen. Mvg.

Prima service en snelle levering voor �

Prima service en snelle levering voor mij is het bedrijf een 10 waard.

Prima geregeld , van bestelling tot bezorging!

Prima geregeld van bestelling tot bezorging!!

Snelle levering van de bestelde �

Snelle levering van de bestelde artikels. In het weekend besteld, op maandag verzonden en woensdag afgehaald op het access point van DHL.

zeer snelle levering en topkwaliteit !

zeer snelle levering en topkwaliteit !

Pas de probl�me

Pas de probl�me , tout s'est pass� comme pr�vu

zoals de vijf sterren zeggen

zoals de vijf sterren zeggen: niets op aan te merken en zeker aan te bevelen, ook omwille van reeds eerdere ervaring in de winkel (drongen )zelf

Produit conforme � la description et �

Produit conforme � la description et commande trait�e rapidement

Eerlijke prijs , snelle levering , ja wat moet ik er nog meer over zeggen ?

zeer goed

zeer vlotte afhandeling en correct. Behulpzaam personeel.

Zeer snelle levering dit op mijn werk.

Zeer snelle levering dit op mijn werk.

Super service et tr�s

Super service et tr�s rapide

tout super livraison rapide produit �

tout super livraison rapide produit parfait merci

bezorging slordig, product beschadigd/niet nieuw en is te klein

Bestelling was per abuis naar Chilly Mazarin gestuurd. Ik kreeg per e-mail keurig antwoord op mijn vraag erover en dat het de volgende dag wel al in Nederland zou zijn. Tracking gaf echter niets aan om dat te bevestigen en het pakket werd twee dagen "onderweg" plotseling bezorgd. De bestelde motorbroek had zowel een los stiksel bij de rits als een kapotte haaksluiting op de taille. Ben bij een kleermaker geweest en die kon zien dat er al eerder reparaties aan de broek hadden plaatsgevonden. De broek valt ook erg klein terwijl deze volgens de maattabel zelfs een maat groter (3xl) is dan aanbevolen voor mijn afmetingen (2xl) .

Alleen de aflevering verliep niet �

Alleen de aflevering verliep niet zonder problemen Werd niet bij de buren bezorgd ondanks uitdrukkelijk verzoek.

RAPIDE ET CORRECT

RAPIDE ET CORRECT

Super rapide

Super rapide Merci

Vlotte en vriendelijke bediening

Vlotte en vriendelijke bediening

envoi rapide

envoi rapide, produit de tr�s bonne qualit� et conforme � mes attentes

Vizier besteld voor mijn Shark helm

Vizier besteld voor mijn Shark helm, maar bij aankomst bleek deze een diepe kras te hebben. Dit gemeld, inclusief fotos en RAD heeft meteen een nieuwe afgestuurd naar me en mij voorzien van een retourlabel, zodat ik dit weekend alsnog gebruik kan maken van mijn nieuwe vizier. Super geregeld, zeker een aanrader!

Excellent service

Pas cher. Livraison gratuite en moins de 24 h. Excellent. Merci Rad et toutes les �quipes.

snelle service

heel snel geleverd op de juiste plaats , en zelfs rekening gehouden met mijn opmerking . geleverd op mijn werk tijdens de kantooruren de juiste blok wat bij ons niet evident is

Zeer snel geleverd en alles in orde �

Zeer snel geleverd en alles in orde zoals altijd!

Landegemstraat 4

9031 Drongen