Snel geleverd, besteld en een dag later al ontvangen

snelle en duidelijke levering!!

snelle en duidelijke levering!!

Quid de taille

Bon service global mais le probl�me que j'ai rencontr� tre est la commande d un pantalon dont la taille re�ue correspondait � la mesure italienne donc 2 tailles en dessous. Ce d�tail, non n�gligeable, n'est pas clairement indiqu�. J'ai donc renvoy� le colis et en attente de la bonne taille. Je verrai le temps entre les 2.

Snelle levering en duidelijke �

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Vlotte levering van mijn GIVI koffer en �

Vlotte levering van mijn GIVI koffer en beugel. Mijn opmerking over een elders geziene lager prijs van de montageplaat/beugel werd ook vlot omgezet in een promocode. Al eerder wat bij RAD besteld, en ook in de toekomst blijf ik zeker klant.

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, veel betalingsmogelijkheden, zeer snelle levering uit voorraad en precies wat ik moest hebben!

Alles naar wens geg

Alles naar wens gegaan.

Poliermolen

Top levering en kwaliteit

vlotte correcte afhandeling

Alles werd vlot geleverd zoals ik het besteld had, bedankt RAD!

goede overzichtelijke site met correcte �

goede overzichtelijke site met correcte prijzen en snelle bediening ,in 2 dagen had ik mijn bestelling thuis heel tevreden van Rad

Very fast

Very fast , 2 days. Good quality

Vlotte levering

Vlotte levering

Correct en perfect

Correct en perfect

Prima info en service en men doet �

Prima info en service en men doet hetgeen men zegt !

super rapide

super rapide . juste un petit bemol... une des chaussures command�es avait une griffe ... mais bon

onderdelen zijn goed te bestellen in de �

onderdelen zijn goed te bestellen in de shop,je wordt goed op de hoogte gehouden van het te verzenden pakket,en je ontvangt het pakket goed ingepakt en met de juiste bestelde onderdelen.

Top et moins cher qu'en France.

Top et moins cher qu'en France.

Prima verlopen

Prima verlopen. En voor een correcte prijs.

Tr�s bien

Tr�s bien, les 5 �toiles sont m�rit�es. Plusieurs exp�riences avec la m�me satisfaction. Bravo

Traitement de ma commande impec �

Traitement de ma commande impec et livraison tr�s rapide. Client satisfait, je reviendrai chez RAD.

Tres satisfait

Tres satisfait ! Rien a redire, c'est parfait. Continuez comme �a, en plus les tarifs des givi tanklock etaient bien plac�s.

bon service

bon service, livraison rapide, produit conforme

Super super super

Super super super

• Vil du anbefale os? Ja

Rapide

Rapide, conforme et facile, � recommander.

Supper snelle levering.

Supper snelle levering.