super service en levering na twee dagen.

super service en levering na twee dagen.

goede prijs

goede prijs, stipte levering

Nog steeds geen pakket geleverd

Nog steeds geen pakket geleverd. Ik wacht nu al een week!!!

Ik heb een helm besteld op �

Ik heb een helm besteld op zaterdagavond en hij was op dinsdag al op het afgesproken afhaalpunt,goede en snelle service;en in zeer goede staat geleverd. Thx

Bonjour

Bonjour, service tr�s rapides merci � toute l'�quipe Un motard tr�s satisfait Cordialement Lino

Tr�s s�rieux et tr�s rapide.

Tr�s s�rieux et tr�s rapide.

Parfait

Parfait. Process commande facile, paiement s�curis� (Verified by Visa), livraison rapide...... et toujours le conseil de pros, avec le sourire!

Gewoon goed behandeld

Besteld en de andere dag al binnen.

Snel en goede aflevering.

Alles zoals het hoort.

Beloofde het product te hebben na 2 werkdagen, en zo geschiedde. Factuur zat erbij. Het was zoals het zou moeten! Top.

Oliefilter was niet voorradig in de �

Oliefilter was niet voorradig in de vestiging van Hasselt maar werd de dag later netjes bezorgd via de post.

Zeer tevreden je besteld iets word goed �

Zeer tevreden je besteld iets word goed geholpen en als ze het op voorraad hebben de dag erna heb je het al in huis super

Alles prima.

Alles prima.

Retour duurt lang!

Had wat motorkleding besteld, er werd aangegeven dat dit direct leverbaar was. Avonds besteld maar pas 2 dagen later verzonden terwijl alles op voorraad was. Dat is niet zo erg maar niet volgens afspraak. Uiteindelijk was de levering wel snel, maar paste een artikel niet. Ik heb deze geretourneerd en was op een vrijdag ochtend aangekomen, nu is het donderdag ochtend en nog steeds is mijn retour niet behandeld. Ik vindt dat ik niet goed geholpen word door de klantenservice. Er wordt aangegeven dat het misschien deze week nog verzonden zal worden. Wat meer duidelijkheid graag! en mijn artikel :)

thuislevering van RAD

Een artikel besteld in de RAD winkel en 2 werkdagen later thuis geleverd, zonder extra kosten. Ben zeer tevreden.

Super goede service

Super goede service, en snelle levering. Binnen 24 uur mijn bestellingen binnen, en tevens antwoord op mijn vraag.

Goed produkt ,snel en tegen �

Goed produkt ,snel en tegen schappelijke prijs geleverd

Franchement top...

Franchement top.Livraison rapide prix adapt� � la concurrence.Je recommande RAD

Tr�s content.

Choix, prix, rapidit� de livraison, tout est tr�s bien!

Sans aucun probl�me

Livraison rapide, bon emballage ... super. Merci

Command� - livr�

Command�, livr� le lendemain. Service efficace. Livraison gratuite � partir de 15�, est un plus.

Ik ben zeer tevreden over de gang van �

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken, mijn heb niet lang hoeven te wachten op mijn bestelling. Deze is dan ook correct afgeleverd..Dikke lof!!

Bougies

perfecte service.

Heel goede service

Duidelijke site, de bestelde goederen waren voortreffelijk verpakt en heel snel geleverd! Bedankt.

Landegemstraat 4

9031 Drongen