Bestelling tanktas

Artikel precies volgens beschrijving en de volgende dag in huis

Loin devant

Incontournable et le service apr�s-vente est g�nial

Zeer snelle levering, alle producten waren perfect

Mijn pakket was volledig en zeer snel geleverd. Je krijgt regelmatig een update over je pakket via mail.

Eenvoudig te bestellen. Product werd snel geleverd.

Toujours un service parfait. A recommander.

Je suis client habituel chez RAD. Je n'ai jamais rencontr� un seul souci lors de mes achats. Dans le cas pr�sent, produit command� un jour en matin�e, et re�u le lendemain matin au point de livraison. J'ai questionn� le service RAD via internet pour un renseignement quant � la notice d'utilisation et ai re�u le renseignement tr�s rapidement. A recommander.

Bestelling spiegels moto

Prima. Doe zo verder Ik zal zeker nog bestellingen plaatsen in de toekomst. Alvast bedankt

Zeer vriendelijk, prijs/kwaliteit en snel

Ik zocht 2 speciale helmen en hebben mij hierbij al geholpen. ��n helm heb ik al in mijn bezit en zij gaan zoeken achter de tweede. Ze sturen onmiddelijk een mail als deze in voorraad is. Ze zijn ook eerlijk indien iets niet meer kan besteld worden, dan moet je geen weken of maanden wachten op iets dat toch niet komt. Zeer tevreden of RAD Drongen. Mvg Kevin De Grauwe

Snelle bediening

Zoals altijd snel geleverd heb nog nooit problemen gehad en ga steeds mijn gerief voor motor bij R.A.D halen ook steeds behulpzaan en correct

Makkelijk te vinden op de website en snel geleverd

snelle levering en goede communicatie

snelle levering en goede communicatie

Personnel accueillant et toujours la pour donner les bons conseil. Service rapide,mon casque n'�tais pas disponible a Nivelles et le lendemain il �tais livr� chez moi sans frais.

Efficace et rapide.

Service rapide!!!

Commande pass�e le 23 mars au matin et livr�e le lendemain matin, colis bien emball�, merci RAD.

Tr�s bon service

Rapide , prix correct , bonne qualit�

Correct

Correct! Prima!

Excellent

je recommande vivement parfait

perfect

Ik heb mijn aangekochte helm gewisseld voor een andere uitvoering. Dit is zonder problemen verlopen. Perfecte service.

Bestellen online en vlotte levering

Zeer goede behandeling.

Top. Gratis verzending. Snel en easy

Top! Vanaf 15euro gratis verzending.

kwalitief goede producten met snelle verzending

na bestelling zijn de producten snel verzonden,men kan de bestelling volgen via track & trace,kwalitatief zeer degelijke producten

Uitstekend !!!

Goede ondersteuning in de winkel en snelle levering

Sauf chronopost

Tr�s bien livraison tr�s rapide et frais d sport gratuit

Qualit� et rapidit�

Toujours satisfait des produits acquit chez RAD. Excellent conseil, rapidit� dans les commandes. Produits de qualit� et toujours le moins ch�re.

D�lais de livraison rapide; tr�s bonne qualit� de produit et prix comp�titif.

n'h�sitez pas

c'est la premi�re fois que je commande sur ce site, la commande m'est parvenir en un temps records, f�licitation.

PICOBELLO !!!

Heb al meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van "RAD" en telkens was er een vlotte en correcte afhandeling en levering van het bestelde product ! Zeer tevreden en wil het iedereen aanbevelen !!

Landegemstraat 4

9031 Drongen