Vlotte service

Zeer vlotte service

Casque shuberth

Pour la premi�re fois je commande en ligne chez RAD; Rien � dire, apr�s paiement, la cde rapide et conforme.

Scharnier van systeemhelm besteld. In 36 uur thuis geleverd. Nette site, snelle afhandeling, snelle verzending en levering. Voor NL is Ideal betaling mogelijk! Mogelijk dat op de site bijvoorbeeld bij gestelde vragen de betalingsmogelijkheden vermeld kunnen worden. Bedankt!

Snelle service!

Makkelijk besteld, snel in huis. De track en trace werkt nog niet heel nauw, dus was een verrassing dat de bezorger ineens voor de deur stond. :)

Tr�s bien

Commande facile, d�lai court, emballage impec et produit nickel. Bref, le top pour cette 1�re commande.

Snel, goed, correct

Als alles correct verloopt, kan ik geen lange tekst schrijven.

Livraison rapide et produit de qualit�.

Rien � redire sur ce nouvel achat chez Rad.eu. Livraison rapide, produit command� de tr�s bonne facture et prix imbattable.

Prima service en snel geleverd. Op ��n dag was het bestelde artikel in mijn bezit. De mogelijkheid om te laten leveren op een afhaalpunt is zeker een pluspunt, niet iedereen is altijd thuis.

SCHUBERTH

Tr�s efficace pour l'envoi de la commande Merci pour votre s�rieux , je recommande cet �tablissement.

Goed en goedkoop

Bij RAD een windscherm van GIVI besteld voor mijn BMW F800 GS. Zeer goed verpakt en snel geleverd. Binnen no time heb ik het perfect passende scherm gemonteerd. Ziet eruit alsof het origineel is. Werkt ook nog eens prima. Veel minder wind op mijn helm. Prima koop dus! Evert Vos Krimpen aan den IJssel

heel erg goed . .

was de ervaring die ik in de RAD Willebroek mocht ervaren,ik had een verkeerde maat Schuberth helm besteld en na 1 telefoontje kon ik binnen de 2 dagen zonder probleem ruilen voor de juiste maat.Super vriendelijk personeel,hier staat klantvriendelijkheid en service op een hoog niveau. Hartelijk dank.

Zeer tevreden.

Zeer snelle en correcte afhandeling.

Rapide et efficace

Tout est dans le titre

Bagage sissy bar.

Tr�s bon service, rapide, efficace et tr�s bon produit.

Zeer goede ervaring

Er was een probleem met hun site, waardoor ik een bestelling niet binnen een actieperiode kon plaatsen. Echter hebben ze mij de volgende dag toch verder geholpen en het product nog verkocht aan actie prijs. E�n dag later had ik het in handen.

Livraison

Aucun message du transporteur pour pr�venir que mon colis etais au point de retrait

ecran de casque

ecran de casque excellent rapport qualite prix livraison rapide.

Livraison

Une livraison tr�s rapide et sans probl�me

Parfait !

Livraison rapide. Emballage soign�. Parfait !

Re�u en France en moins de 24h apr�s l'envoi

Achat super positif. Re�u 24h apr�s l'envoi

Klantvriendelijkheid 10/10 Service 10/10 Helmvizier was niet binnen, direct gratis thuisgeleverd.

Service rapide et parfait

Commande correspondait exactement � ce qui �tait pr�vu. Et livr� plus que rapidemment... Continuez comme �a

De top

Ik ben heel tevreden over RAD. grote keuze, snelle levering. Kortom, voor mij zijn ze top.

Parfait comme d'habitude .

Ce site est certainement le meilleur du net. Un choix importants, des prix corrects, des conseils judicieux et une r�activit� rapide de l'�quipe. Que demander de plus.

Vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling en levering, niets op aan te merken. Aanrader.MVG

Landegemstraat 4

9031 Drongen