Vriendelijk, behulpzaam, lage prijzen.

Ik ben hier nu nog maar 3 keer geweest en toch kan ik nu al zeggen dat deze mannen alles eruit halen om je verder te helpen. Ik kwam samen met mijn maat hier aan. Hij had problemen om zijn moto te starten omwille van versleten batterij, dus werd direct op zoek gegaan naar een mogelijke oplossing. Eerst keken ze of ze de huidige batterij nog konden opladen, toen we zagen dat het niet mogelijk was, verkochten ze ons een nieuwe batterij en hielpen ons deze te installeren, op een half uurtje was het gefixt. Geweldige service.

Excellent

Service tr�s bon et rapide, produits de haute qualit�. Merci!

Parfait

Livraison dans les d�lais. Mat�riel nickel, bo�te en parfait �tat � l'arriv�e. J'�tais tr�s satisfait des magasins, je le suis autant du service en ligne.

Livraison rapide

Tr�s bon service. Livraison rapide, pas d'erreur de commande. Je recommande.

Commande + livraison + produit

Choisissez - cliquez - commandez et.... vous serez livrez dans les plus brefs d�lais, comme pr�vu , avec un suivi et n� de commande re�us pr�alablement par mail! Tout pour rassurer et satisfaire le client! Merci � toute l'�quipe :-) Le produit achet� r�pond exactement � la description, facilit� d'utilisation et surtout... efficace! :-D Rapport qualit� / prix impeccable!

Rapide et serieux

Super,livraison rapide !

plus vite que la redoute 24h chrono

service efficace et rapide

Perfecte service.

Onlangs kocht ik een onderhoudsvrije batterij van Nitro bij RAD. Bleek dat de batterij na enkele weken stuk was ondanks de batterij behandeld te hebben volgens de bijgeleverde voorschriften. Motor startte niet meer en de batterij gaf nul volt aan. Hierop stuurde ik een mail naar de klantenservice van RAD die de zaak aanhangig gingen maken bij de invoerder van Nitro. Na enkele dagen stond de courierdienst met een nieuwe batterij voor mijn deur. Toppie.

Goed bedrijf!

Excellente r�activit�

D�lai de livraison tr�s court mais il manquait un article dans le colis. Excellente r�activit� de RAD qui a proc�d� � un nouvel envoi.

Goede aankoop

Impeccable

Livraison rapide et rapidit� de traitement de la commande

Service tr�s rapide commande re�ue en 2 jours

Commande re�ue en 2 jours impeccable

perfecte service

's middags besteld, dag erna geleverd!

Snelle levering, goede prijs

Bestelling is zonder problemen verlopen.

Excellent service

J'ai command� un kit d'�couteurs pour le casque qui �tait en solde. Premi�rement, je suis tr�s agr�ablement surpris par la qualit� sonore et surtout par le service fournis par le site. Le tarif comp�titif, la livraison gratuite et surtout la rapidit� de celle-ci. Continuez comme �a ?? Cordialement, Christophe

goede levering, betaling en afwerking

Perfecte service en snelle levering

Prima getegeld

• Ci consiglieresti? Si

Parfait

Ne pas h�siter pour commander! s�rieux jusque dans les retours ! Je recommande vivement !

prima en snelle service

excellent

zoals alle vorige keren snelle en correcte levering

Goed(koop)!

Goede webshop, wel even wachten voor levering in Nederland. Wel heul voordelig en geen verzendkosten bij elke bestelling! Daar houden we van!

Parfait

Deux fois que je commande sur RAD toujours parfait rien � dire. Je recommande fortement

Vlotte afhandeling van de bestelling

Vlotte afhandeling van de bestelling. De levertijd was wel later dan beloofd door het ontbreken van een onderdeel in het hoofddepot.

Perfecte afhandeling,snelle levering

Geen problemen,snelle afhandeling,product werd 2 dagen na bestelling geleverd.

Landegemstraat 4

9031 Drongen