Ik ben hier nu nog maar 3 keer geweest en toch kan ik nu al zeggen dat deze mannen alles eruit halen om je verder te helpen. Ik kwam samen met mijn maat hier aan. Hij had problemen om zijn moto te starten omwille van versleten batterij, dus werd direct op zoek gegaan naar een mogelijke oplossing. Eerst keken ze of ze de huidige batterij nog konden opladen, toen we zagen dat het niet mogelijk was, verkochten ze ons een nieuwe batterij en hielpen ons deze te installeren, op een half uurtje was het gefixt. Geweldige service.
Dag Bart, Bedankt voor uw bezoek aan onze winkel en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort! Vriendelijke groeten, Vanessa Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/03/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Service tr�s bon et rapide, produits de haute qualit�. Merci!
Livraison dans les d�lais. Mat�riel nickel, bo�te en parfait �tat � l'arriv�e. J'�tais tr�s satisfait des magasins, je le suis autant du service en ligne.
Tr�s bon service. Livraison rapide, pas d'erreur de commande. Je recommande.
Choisissez - cliquez - commandez et.... vous serez livrez dans les plus brefs d�lais, comme pr�vu , avec un suivi et n� de commande re�us pr�alablement par mail! Tout pour rassurer et satisfaire le client! Merci � toute l'�quipe :-) Le produit achet� r�pond exactement � la description, facilit� d'utilisation et surtout... efficace! :-D Rapport qualit� / prix impeccable!
Super,livraison rapide !
service efficace et rapide
Onlangs kocht ik een onderhoudsvrije batterij van Nitro bij RAD. Bleek dat de batterij na enkele weken stuk was ondanks de batterij behandeld te hebben volgens de bijgeleverde voorschriften. Motor startte niet meer en de batterij gaf nul volt aan. Hierop stuurde ik een mail naar de klantenservice van RAD die de zaak aanhangig gingen maken bij de invoerder van Nitro. Na enkele dagen stond de courierdienst met een nieuwe batterij voor mijn deur. Toppie.
Dag Filip, Bedankt voor positieve beoordeling. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze dienst na verkoop! Graag tot binnenkort! Vriendelijke groeten, Vanessa Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/03/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goed bedrijf!
Dag Jeremia, Bedankt voor uw bestelling en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Vanessa Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/03/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
D�lai de livraison tr�s court mais il manquait un article dans le colis. Excellente r�activit� de RAD qui a proc�d� � un nouvel envoi.
Goede aankoop
Dag Martin, Bedankt voor uw bestelling en voor de positieve reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot binnenkort! Vriendelijke groeten, Vanessa Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/03/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison rapide et rapidit� de traitement de la commande
Commande re�ue en 2 jours impeccable
's middags besteld, dag erna geleverd!
Dag Georges, Bedankt voor uw bestelling en voor de positieve reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot binnenkort! Vriendelijke groeten, Het RAD-team. Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/03/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bestelling is zonder problemen verlopen.
Dag Herb, Bedankt voor uw bestelling en voor de positieve reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot binnenkort! Vriendelijke groeten, Het RAD-team. Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/03/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
J'ai command� un kit d'�couteurs pour le casque qui �tait en solde. Premi�rement, je suis tr�s agr�ablement surpris par la qualit� sonore et surtout par le service fournis par le site. Le tarif comp�titif, la livraison gratuite et surtout la rapidit� de celle-ci. Continuez comme �a ?? Cordialement, Christophe
goede levering, betaling en afwerking
Dag Gerald, Bedankt voor uw bestelling en voor de positieve reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot binnenkort! Vriendelijke groeten, Het RAD-team. Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/03/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prima getegeld
Ne pas h�siter pour commander! s�rieux jusque dans les retours ! Je recommande vivement !
prima en snelle service
Beste, Bedankt voor uw bestelling en voor de positieve reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot binnenkort! Vriendelijke groeten, Het RAD-team. Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
zoals alle vorige keren snelle en correcte levering
Dag Bernard, Bedankt voor uw bestelling en voor de positieve reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot binnenkort! Vriendelijke groeten, Het RAD-team. Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede webshop, wel even wachten voor levering in Nederland. Wel heul voordelig en geen verzendkosten bij elke bestelling! Daar houden we van!
Dag Lars, Bedankt voor uw bestelling bij RAD en voor uw positieve beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webshop! Graag tot binnenkort! Vriendelijke groeten, Het RAD-team. Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Deux fois que je commande sur RAD toujours parfait rien � dire. Je recommande fortement
Bonjour Benjamin, Nous vous remercions pour votre évaluation et espérons continuer à vous satisfaire à l'avenir. N'hésitez pas à nous contacter en cas de besoin. Bien cordialement, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2017, importée dans Kiyoh le 28/06/2023
Vlotte afhandeling van de bestelling. De levertijd was wel later dan beloofd door het ontbreken van een onderdeel in het hoofddepot.
Dag Philippe, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de RAD webshop. In de tabel “stock in onze shops” vindt u terug welk artikel aanwezig is in welke RAD shop. Dus alvorens te bestellen kan u de stock raadplegen op de website. Graag tot binnenkort! Met vriendelijke groeten, Het RAD-team. Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Geen problemen,snelle afhandeling,product werd 2 dagen na bestelling geleverd.
Dag Guy, Bedankt voor uw bestelling en voor de positieve reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot binnenkort! Vriendelijke groeten, Het RAD-team. Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2017, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023