Erg betrouwbaar. Juiste artikel en zeer vlotte en snelle levering

Zeer betrouwbaar en snel. Ik bestel graag mijn produkten bij RAD. Dit vanwege de zeer vlotte en snelle loop van zaken. Komt zijn belofte na in zowel het gekozen produkt als de behandeling van de verzending. Prima bedrijf.

Excellent

Rien � dire! Command� mardi soir livr� jeudi!

Everything went smooth.

Ordered items arrived in time and in perfect condition.

Service excellent et reactif

Suite a une mauvaise adresse de livraison, ma commande a fait un aller-retour, et sans probleme ils ont reenvoye le colis a une autre adresse valide, et le tout est arrive sans autre encombre. Bravo et merci !

Goede service !

Supersnelle levering ! Tevreden klant !

Prima zaak

Alleen maar goeds te melden

Professionnalisme

Conseil, efficacit�, honn�tet�. Nous ne voulons rien de plus ! A recommander. Suis bikers en HD, et Jedi. Que la force soit toujours dans votre entreprise.

Duidelijke website, levering in 1 dag, goed verpakt, wel onvriendelijke koeriers

De winkels van RAD hebben een groot gamma en er zijn er een aantal in Belgi�. Die van Drongen is veruit de grootste en het distributiecentrum van RAD bevindt er zich ook. Ik koop bij RAD zaken die ik in andere winkels moeilijk vind of speciaal moet bestellen. De website is duidelijk en de levering via DPD zeer snel in Belgi�. Vandaag besteld, morgen geleverd. Wel heb ik met de koeriers van DPD niet altijd de beste ervaringen. De meeste spreken geen Nederlands en zijn bijzonder onbeleefd of ge�nerveerd, ook al benader ik ze uiterst positief. DPD predict is wel geniaal, je weet perfect wanneer de koerier zal voorbijkomen en dat is een enorm voordeel.

Prima bedrijf.

Het aantal sterren zegt genoeg.

service impeccable livraison dans un d�lai raisonnable *****

service impeccable livraison dans un d�lai raisonnable *****

1ste bestelling

Super tevreden .....

Aanrader

Alles ging zeer vlot van betaling tot levering!

service en levering

Zoals steeds uitstekende service, goede website en snel geleverd,

!!!!

Tevreden!!!

Super super

Rien � dire livraison extra rapide

Correct geleverd

Lichte beschadiging van de verpakking, inhoud ok

zeer zeer snel geleverd

Zeer snelle levering product ok

Vlotte en snelle levering. Top!

In het weekend besteld en dinsdag afgeleverd. Prima!

Goede prijzen en snelle levering!

Overzichtelijke website met makkelijke navigatie

Topservice

Winkel binnengestapt om een topkoffer te kopen. Vlotte bediening en medewerking van verkoper, tal van koffers overlopen samen met de verkoper, goede raad gekregen. Besteld en de volgende dag alles al thuisgeleverd. Zeer goede service

Pr�cision et exactitude

Tout est correct et dans des d�lais extr�mement rapides

Travail

Travail bien fait

remontluchter

goed product aan een goede prijs. snelle levering!

Levering gebeurde snelller dan verwacht!

Gemakkelijk bestellen en vlotte levering en goedkoop. Kan niet beter

Binnen 24 uur werd mijn bestelling al geleverd , top geregeld

Gewoon goed en betrouwbaar.

Landegemstraat 4

9031 Drongen