Uitstekende ervaring bij oplossing van probleem

De onlangs bestelde GIVI Trekker koffer had een beschadigde seal door verkeerde montage. Dit is snel en effici�nt opgelost doordat een nieuwe seal kit gratis opgestuurd werd.

Excellent - tout s'est tr�s bien pass�,

Grosse boite ext�rieure, pour une petite boite � l'int�rieur? Bien � vous J-J...

Excellent service

Le mat�riel est conforme � ce qui est attendu, et � un prix raisonnable. Le choix est l�, au moins pour les pi�ces d�tach�es Givi. L'exp�dition est rapide et la livraison �galement. Tout � fait satisfait

RAPIDITE ET EFFICACITE

RAPIDITE ET EFFICACITE

aucun probl�me tout est parfait

� recommander ,rapide et s�rieux,

Tr�s bien

Rien � redire, commande pass�e le samedi, exp�di�e le lundi, et r�ceptionn�e le mercredi � 13h. Gants de bonne qualit� � prix abordable. Je recommande ce site

betrouwbaar

betrouwbaar en snel :-)

Excellent !!!

Produits command�s Dimanche tranquillou, re�u mercredi chez moi !!!! ... Du coup, je m'y colle plus vite que pr�vu, cool... ;) �a vient de Belgique, c'est plus rapide que si �a vient de France... Bravo :)

Snelle en goede levering.

Ik heb al meerdere malen besteld bij rad. Ben altijd goed en netjes geholpen.

gewledige levering

side is eenvoudig op te roepen snelle levering nette prijzen en heel makkelijk te ruilen of terug te sturen wanneer niet in orde

Bestelling snel geleverd door Rad alleen jammer dat het via DPD gaat.

Adres en plaats aflevering

In track systeem stond afgeleverd Courcelles hoewel ik in Herne woon? Als je geen papier in je bus terug vindt is dit zeer vervelend. Ben al mijn geburen afgegaan, niemand iets ontvangen. Mijn naaste buurvrouw gebeld aangezien zevniet thuis was en die haar zoon had het in ontvangst genomen. Was vertrokken en had pak achter mijn poort gezet. Eind goed al goed, moto staat erop! Mvg jurgen

d�lais respect�

je recommande quand on sait ce qu'on veut on peut faire confiance cela �vite de se d�placer merci

Givi Handkappen

Levering perfect, op de hoogte met e - mail en tracking van pakket,, de beschrijving van het gekochte product was goed,

Au top

Colis re�u en tr�s bon �tat et super rapide pour la livraison L equipe du magasin est au top!

top bedrijf

kan zeggen alles prima verlopen goede afhandeling en snelle bezorging

Promesse tenue ! Command� avant 10h30, livr� le lendemain :-)

Tout est dans le titre. J'ai trouv� un adaptateur Optimate sur le site, j'ai pass� ma commande avant l'heure renseign�e et mon colis �tait livr� au boulot le lendemain. Excellente exp�rience.

goede servies

voor het eerst met RAD gewerkt via computer aanbeveling waard met opvolging van bestelling goede servise

Top website

Pakketje was niet af geleverd, nieuwe gekregen Topservice.

Geen enkele opmerking

impeccable

tr�s pro,rapide et sans surprises

als ok snelle levering

Snelle levering en product zoals beschreven

Perfekt !

Woensdagavond besteld en betaald, vrijdag geleverd. Produkt perfekt zoals het hoort !

goede service

vlotte afhandeling van aankoop via internet

Voor herhaling vatbaar.

Snel en zorgvuldig behandeld.

Landegemstraat 4

9031 Drongen