tr�s bon service

livraison rapide et conforme,emballage soign�,� recommander vivement � tous mes amis motards.

Vlotte vriendelijke service.

Bestelling op tijd en met vriendelijke koerier gebracht.

Excellent site

rapide, serieux, des prix attractif je recommande

super!

super service! dank !

Nikel

Envoi soign�

Goede prijzen, duidelijke communicatie en snelle levering.

Uitstekende Informatie en aflevering van de goederen.

Duidelijke webshop en snel geleverd

Via de webshop is alles duidelijk gerangschikt en vind je ook meteen alles wat je nodig hebt. Betalen gaat eenvoudig en snel en de levering was de volgende dag al.

ACCEPTABLE

MIS A PART UNE PIECE CASSER A RECEPTION DU COLIS QU IL ONT REMPLACE RAPIDEMENT CA VA

goed product en snelle levering

goed product en snelle levering

tevreden klant

Alles naar wens verlopen bestellen betalen en volgende dag geleverd wat kan je nog meer verwachten, doe zo voort 10/10

Gewoon perfect!!

Besteld,betaald en geleverd alles optijd en perfect!!

Topwinkel voor de motoman-vrouw

Zoals beloofd en verwacht, een uitstekende afhandeling van de bestelling, na goed ge�nformeerd te zijn geweest in een aangename winkel, aan de juiste prijs.

snelle goede service

beste Belgische winkelketen voor motorspullen. Spijtig genoeg wel nog niet zo ruim in aanbod of zelfde soort van garantie en kortingen als Louis in Duitsland. Een samenwerking tussen beide winkelketens zou niet mis zijn.

rapide et conforme � ma commande

super rapide m�me pendant les f�tes de fin d'ann�es et produit nickel

Pare-carter 125 CB

La communication de rad et celle du transporteur sont claires. Le d�lai est respect�, et pour le coup satisfaisant. Des tarifs int�ressants pour des pi�ces conformes. Je recommande RAD.

GARANTIE

Grande r�activit� du service apr�s vente. Probl�me de fonctionnement de mon Optimate 4 achet� il y a deux ans, celui-ci m'a �t� remplac� par un neuf. Tr�s bon site.

Tr�s efficace

Envoie rapide et efficace

RAD = vaste waarde

1) Duidelijke info op de website ( zowel in beeld als in tekst ) 2) Stel je een vraag dan krijg je een snel en duidelijk antwoord 3) De paketten worden zorgvuldig verpakt ( open ruimte in de doos wordt vakkundig opgevuld met beschermend materiaal ) 4) Historiek van je vroegere aankopen kunnnen raadplegen is soms nuttig ( vragen van kennissen 'van waar komt dat ? 'wat heeft dat gekost ?' ) 5) Zelden zo'n perfect totaalconcept gezien qua e-commerce. Hetzelfde professionalisme vind je ook terug in de shops ( alvast in Drongen en in Willebroek ).

Excellent

Super rapide, bien emballe

bestelling verliep soepel en snel en voordelig!

bestelling net voor de feestdagen gedaan, 2e kerstdag al de bevestiging dat het verstuurd zou worden. na levering had ik nog een vraag per email gesteld, en hier is binnen het uur een antwoord op gekomen. Prima service zeg ik maar! RAD is prijstechnisch ook vaak interessant.

Verrassing

Ondanks de feestdagen, was ik aangenaam verrast over de snelle en volledig goede levering. Ben dan ook zeer tevreden.

excellent, envoi rapide et soign�

excellent, envoi rapide et soign�

Snelle levering, degelijk prijs verschil t.o.v. andere online bedrijven.

Snelle levering, degelijk prijs verschil t.o.v. andere online bedrijven.

Excellent ( Service apres vente)

Je partage ici mon exp�rience concernant le SAV RAD. Un seul mot me vient � l esprit: Excellent. Bonne communication, les probl�mes sont pris s�rieusement . J ai utilis� par 2 fois le service et � chaque fois, mes appareils �lectroniques ont �t� soit r�par�s soit remplac�s. Merci pour l excellent service fourni aux consommateurs. Rad. c' est du s�rieux. Merci .

Landegemstraat 4

9031 Drongen