Supersnelle levering, mooie prijzen en goede producten.

Gewoon een goede webshop voor goedkope motorproducten en onderdelen

Afhandeling

Snelle en correcte afhandeling van het order.

Excellent

Pour notre premi�re commande par internet faite chez RAD, nous sommes satisfait du d�but de la commande � la fin de la livraison comme indiqu� sur leur site.

Handschoenen Modeka Hot Classic - Bruin Heren

Z��r snelle en correcte levering bij Kiala ophaalpunt. Toffe handschoenen m�t bescherming en toch die retro look. Tevens aluminium plaathouder (met RAD-reclame erop) besteld, ook hier tof product voor een eerlijke prijs, hier wil ik inderdaad "reclame" mee maken...

prima produkt .

Het door mij bestelde product is prima en zeer snel geleverd ,voor een goede prijs !!

tr�s rapide

produit conforme � la commande et livraison tr�s rapide

prima,prima,prima.

Wat ze zeggen komen ze na,besteld ,volgende dag in huis prima.

snelle levering!!

alles top , snelle levering!!

Uitstekende verwerking en levering van de bestelling

De bestelling werd uitermate vlug geleverd. Het materiaal was zeer goed verpakt om transportschade te vermijden. RAD doe zo verder.

Alles snel in orde

Meer moet dat niet zijn.

Remblokken beschadigd

Beide setjes remblokken beschadigd. Moest zelfs verpakking niet open te doen om dit te zien. Gebeld naar RAD Brugge, waar men nieuwe zou bestellen , en men mij zal mailen, zodat ik kan omruilen. Hopelijk komt het op deze manier alsnog in orde, maar zorgt toch voor de nodige ongemakken.

Tof personeel, heel behulpzaam!

Tot twee maal toe moeten vergroten in maat (na besteld te hebben via de webshop) en geen enkel probleem voor het personeel, heel vriendelijk ontvangen en opgelost.

Excellent

Rapidit� et respect des prix, bravo !

zeer snel , prima levering

zeer ok, tot nog eens

tout nickel rapide impec

tr�s rapide bonne pi�ce nikel

goede pasvorm, volgende werkdag al in huis

Service tr�s satisfaisant

J'ai d�j� command� � plusieurs reprises chez RAD est je suis tr�s satisfait � chaque fois. Continuez ainsi les gars

zeer goed

goed en snelle levering

Makkelijke website, snelle levering. kortom uitstekende service

Snelle service, mooie prijzen!

Als bedrijf zijnde is deze shop zeer goed!

volledig volgens gepland uur

uitstekende service

Snel juiste prijs en betrouwbaar

Vijsje van helm moeten vervangen. Besteld bij de winkel waar ik hem gekocht heb. 4 weken later nog geen nieuws. Dan ff op net gezocht en bij Rad site vijsje besteld 3 dagen later geleverd en goed kunnen volgen aardig mijn bestelling zat. Dus goede service en niet duur.

Gemakkelijke bestelling, vlotte levering

Duidelijke website, gemakkelijke bestelling en een vlotte levering met goede track&trace. Heel erg bedankt!

Service impeccable

Commande effectu�e tard le soir et livraison le surlendemain. Suivi en direct du colis. Tout a �t� parfait.

Service au top

Commande d'une sacoche de jambe : prix imbattable, suivi de livraison impeccable et envoi ultra rapide et soign� !!! Que dire si ce n'est parfait ? Merci !!

Landegemstraat 4

9031 Drongen