Snel en correcte levering in minder dan 24 uur, zoals beloofd bij de bestelling.

Beschadigde verpakking

Ik bestelde een Schuberth S2 Sport en het SRC-S Bluetooth systeem voor deze helm. Bijzonder snelle levering, ik was heel aangenaam verrast. De helm zelf was in orde. De verpakking van het Bluetooth systeem was echter duidelijk niet meer nieuw, met schrammen en vervaging van de afbeeldingen op voor- en achterkant. Ik heb het systeem getest en er lijkt niets mis mee, maar bij een aankoop van 300 euro voor zo'n systeem wil je natuurlijk wel dat alles perfect in orde is en dat je je niet moet afvragen of het systeem al dan niet nieuw is...

Snel en correct

Reeds vanaf 15 euro geen verzekeringskosten! Makkelijk dat je voor een spuitbus of zo de verplaatsing niet meer moet maken. Topwinkel,topsite en al jarenlang topservice.

Bestelling RAD

Correcte en vlotte afhandeling met gerespecteerde leveringtermijn

rapide et complet

r a s aucun soucis vivement recommander

Objet conforme et livraison tr�s rapide

Objet conforme et livraison tr�s rapide

RAS. Je recommande

Bons conseils en magasin, offre combin�e avec leur site. Top

Rapide et conforme

D�lais correct suivi impeccable commande conforme colis et emballage parfait Rien � redire ... je recommande !

Helmfestival

Nieuwe helm aangekocht weekend voor de actie. Week later motor jas en broek gekocht. RAD heeft een commerci�le geste gedaan en in de vorm van cadeaubonnen. Eigenlijk dus de korting achteraf toch nog gekregen Zeer netjes, echt aangenaam verrast . TOP dus.

livraison tres rapide et l'objet est conforme

rien � redire, c'est parfait

vite et bien

conforme � la commande, vite et bien ,rien � dire de n�gatif ,bravo !

Minibatterijlader

Prima en vlug geleverd.

Goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering!

Goederen werden binnen 18 uur in Nederland geleverd en zelfs zonder enige verzendkosten (boven � 15,-). Chapeau ! Prijs/kwaliteitverhouding van de bestelde goederen was ook erg goed.

Top en kwaliteit

Zeer goed materiaal .zoals beschreven stond!!!

Vlotte levering

Vlotte levering goeie service

Bestelling snel en correct afgewikkeld

Zoals het altijd zo moeten.

impec

tout ok livr� rapidos merci

Scherpe prijs, snelle levering, zondagavond besteld en op dinsdag al geleverd in Nederland.

Tr�s bien

Livraison toujours aussi rapide m�me venant de la Belgique. Un tr�s bon point. Traitement de la commande tr�s rapide aussi. Vous pouvez commander sans soucis.

professionel

suite a mon achat qui a ete defectueux , nous avons trouv� une solution merci

Parfait bien achaland� bien dispos� personnel jeunes agreables comp�tant

Parfait merci � tous Vanlancker Louis

tenue

Tres bien conseill�. Ma veste et mes chaussures sont nickels. Efficace en tout point.

Snelle verzending, +++++

Top producten aan scherpe prijzen

Pakket vermist, maar goede opvolging

Ik had net voor het weekend een helm besteld en hem laten opsturen, in de hoop die 's avonds al af te kunnen halen. Maar dat was dus niet het geval. Toen het pakket maandagavond nog geen stap dichter bij mij was heb ik me dinsdag ge�nformeerd. Er was ergens iets mis gelopen, maar ze zouden het oplossen voor mij. En inderdaad, ik kon die avond nog mijn helm afhalen aan het afhaalpunt. Dit was een alleen staand geval, met mijn andere bestellingen had ik geen problemen. (Maar dat was misschien omdat ik niet elke dag de vooruitgang was aan het checken ;) )

Sans surprise

Comme toujours chez RAD, commande, d�lais, conformit�...tout est respect� ;)

Landegemstraat 4

9031 Drongen