Retard dans la livraison

Changement de point Kiala (station Total ouverte tous les jours ) par un nettoyage � sec ferm� le samedi apr�s-midi et les dimanches et lundis) et plus �loign� de mon domicile.

Doet wat ze beloven

Wij hebben de artikelen op tijd en een goede verzending gehad Je krijgt op tijd een mail wanneer ze komen Geweldig ????

snelle levering..

snelle levering en goed product. alleen een beetje overdreven ingepakt.

Tom tom rider 410

Envois rapide d�s r�ception du payement, contact t�l�phonique rapide. tr�s r�actif sur les prix de concurent. Merci beaucoup

Zondag besteld, dinsdag ontvangen (in Nederland) zonder tegenvallers.

Achat top case givi

Marchandise arriv�e en bon �tat, bien emball�e, et de plus dans les temps. Le fait d'�tre pr�venu pr�cis�ment de la date et heure de livraison par sms et e-mail est un plus bien appr�ciable. Je recommande ...

A recommander.

Produit conforme aux attentes. Respect des d�lais, et prix OK.

Snel en goedkoop

Heel tevreden. Bestelling was snel en makkelijk. RAD heft ook do prijs van een andere winkel ge-matched. was geleverd binnen 2 dagen.

Parfait

Nickel, tr�s content.

uitstekende service

Geen enkele opmerking ,op en top bedrijf . Dikke proficiat voor de snelle afhandeling. Grt Peter

snelle afhandeling en levering

snelle afhandeling en levering

uitstekend snel

Uitstekende berichtgeving daarna snel en een keurige bezorging.

super vlot gelopen merci.

alles was top!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Service

Excellent service

Tr�s s�rieux !

Cela fait plusieurs ann�es que je commande chez RAD, des bottes, des consommables, un casque, etc... Je n'ai jamais eut aucun soucis. Suivi de commande, rapidit�, je ne peux que vous les recommander.

Zeer snelle, probleemloze levering.

Zeer snelle, probleemloze levering. Alles is van in het begin duidelijk. Hier bestel ik nog. ??

bon site

impeccable marchandise recue sans probl�me

service rapide

facile a commander sur le cite et livraison rapide

snel, correct en transparant

Mijn eerste, maar zeker niet laatste bestelling bij RAD! Van A tot Z alles tip-top in orde!

Service de qualit� et s�rieux

Un oubli sur la premi�re livraison mais vite rattrap�

Snel de juiste onderdelen gevonden en geleverd.

De titel vat het simpelweg samen. Online snel gevonden wat ik zocht aan de laagste prijs! Levering dag na de bestelling zoals beloofd. Top!

Voor herhaling vatbaar

Geen opmerkingen.

Levering ��n dag later!

De thuislevering is niet gelukt ook al waren we thuis op het vermelde uur. De dag erna gaan afhalen in afhaalpunt , verder geen problemen mvg Koen

Correct en vlot

Correcte en vlotte bediening met verstand van zaken

Efficace

Command� dans la nuit de mardi a mercredi, livr� vendredi matin en France ! Et super bien emball�. Nickel !

Landegemstraat 4

9031 Drongen