livraison ultra rapide

La livraison des produits s'est fait ultra rapidement, service parfait

Magasin s�rieux

Magasin tr�s s�rieux et livraison rapide merci RAD

binnen 24 uur geleverd, dat vind ik knap en ook nog het goeie product. Complimenten

Parfait

Prix,bon produit,exp�dition rapide. Entreprise s�rieuse ,je recommande

Correcte afhandeling.

Correcte afhandeling van mijn bestelling. PRIMA.

zeer tevreden

Dag na bestelling mijn pakje ontvangen. Sneller kan niet denk ik. Heel tevreden. Bedankt voor deze snelle afhandeling.

traitement des commandes et livraison super ! L'�quipe est au top !

Le site pour les commander tr�s bien, en ce qui me concerne, j'ai d�j� pass� plusieurs commandes et le service de traitement est parfait et livraison rapport qualit�-prix rien � dire .

Snelle afhandeling en afwikkeling van mijn bestelling,goede kwaliteit.

Uitstekende service

Mijn bestelling bij RAD is snel geregeld tegen n goeie prijs

Achat avec livraison.

Equipe � l'�coute du client et d�lais de livraison rapide . F�licitations . A recommander.

rapire

bon service dpd ok

S�rieux comme toujours.

Jamais de soucis, de la commande � la livraison, tout est respect� ; les prix et les d�lais.

Bandenplakset

Supersnel geleverd en nog voordelig ook!

Service

Producten snel thuis

Super, super, super

• Vil du anbefale os? Ja

Ixs rug protector

Snelle levering en correcte en duidelijke communicatie. Prima zoals het hoort. ??

Snelle Levering goede prijs!

Producten zijn goed aangekomen in een sterke anti-shock verpakking.

excellent service

Le produit est arriv� tr�s rapidement , service livraison par chronopost efficace et pratique (mail + sms). colis impeccable produit bien emball�. R�f�rence exact du produit.

Fantastische service

Groot gamma, snelle levering. Goederen worden snel en zonder problemen omgeruild. Aanrader!

alles oke

snelle afhandeling , alles netjes verpakt , zeer goed te volgen pakket ,prima in orde . Zet website zeker bij favorieten . De bestelde goederen zijn van prima kwaliteit , zeker een aanrader . groetjes , Gianni

Makkelijk bestellen en snelle levering!

De site is duidelijk dus het bestelt makkelijk. Levering netjes via een bericht aangegeven....tot op het uur!! (Hoef je niet halve dag thuis te zitten!!)

mondeling contact

Ik wilde een paar dingen zeker weten alvorens een bestelling te plaatsen, telefonisch contact was heelgeduldig en zeer correct.

Omgenummerd product, jammer...

Twee oliefilters besteld. Twee stoffige oude filters gekregen met een oorspronkelijk oud artikelnummer i.p.v. Het aangevraagde artikelnummer. Er zat een sticker overheen geplakt. Wel snelle verzending.

Probleemloos,duidelijk en snel

Prima ervaring. Ik kom zeker nog terug mocht ik weer iets nodig hebben.

Eerste bestelling

Uitstekend!!! Snelle levering.