Au top

Site de qualit� ,tarif souvent bien plac� et livraison ultra rapide font de cette 1 �re exp�rience une veritable d�couverte que je renouvellerais sans h�sitation et en priorit�. Bravo. Bruno L.

Doen wat ze zeggen

Goedkoopste, gratis verzonden en met 1 dag in huis; perfect!

Site facile � utiliser, prix int�ressants et livraison ultra rapide (ils livrent en CBR RR ou quoi :-p )

All good, keep up the good work

livraison super rapide

produit conforme, livr� le lendemain de la commande.

Zoals altijd stipt & snel geleverd!

Zoals altijd stipt & snel geleverd!

+ Zeer snel aan huis geleverd via koerier + Product veilig verpakt voor transport + Product volledig naar verwachting --- enige opmerking betreffende dit laatste punt: de afbeelding is niet altijd de meest betrouwbare bron om te weten welk product je mag verwachten. In mijn geval een HJC vizier in zilver besteld. Afbeelding was echter een donker getint vizier afgebeeld. Nu was dit voor mij persoonlijk geen probleem daar ik wist dat het wel degelijk zilver zou zijn. Bij twijfel raad ik dus wel aan mailtje te sturen, want verder kan ik enkel positief zijn. ---

snel...zeer snel

item eerst bij nederlandse site besteld, dacht vanuit Belgie is vast duurder ivm verzenden. niets is minder waar, Nederlandse leverancier kon niet leveren door vakantie perikelen in Italie, dus werd het pas september. terwijl op de site vermeld stond dat het een voorraad artikel was..mmmm afijn dus toch nog maar s gekeken op Rad, en wat blijkt: geen verzendkosten naar nederland en ook nog op voorraad. vrijdag besteld en vandaag maandag al binnen, en ook nog voor een prima prijs! zeer tevreden, kom zeker terug

Prix et livraison vraiment bien

Suivant une recommandation sur un forum j'ai command� une bulle haute pour ma moto, un prix tr�s comp�titif avec la livraison gratuite.

Snel en correct

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling, ook vlotjes geleverd en op tijd!

Beoordeling is zeer simpel: Top!

Zeer tevreden, van A tot Z. Bestelling en afhandeling via website verliep heel vlot en simpel. Pakket kwam zeer goed verpakt aan en binnen de aangegeven tijd.

il y a un gros probl�me au niveau du suivi du service apr�s vente,

je vous ai achet� un GPS en septembre 2014 celui ci n'a jamais fonctionn� je n'ai eu de cesse de vous le r�p�ter et 22 mois plus tard vous envisager de me le changer, ne croyez vous pas qu'il y a un malaise ...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Delai

Livr� en temps en en heure .

Perfecte levering, Perfecte laarzen.

Zeer tevreden!

Grote winkel met een zeer ruim aanbod. Aankopen webwinkel zijn zeer eenvoudig op te volgen. Snelle levering. Goede kwaliteit van de producten.

Excellent

Livraison super rapide. Je recommande.

Goed produkt en snelle levering

Airman Tour aangeschaft. Compacte en goede compressor om de motorbanden op te pompen. Snelle verzending Belgi� -> Nederland.

Prima !!!!.

Reeds meerdere artikelen besteld en nu ook weer zoals voorheen vlot en prima verlopen .Ook een pluimpje voor uw verzendpartner, geven op voorhand een mailtje met verwachte leveruur, besteller (chauffeur) is een vriendelijke correcte man.Kortom ,prima service.Doe zo voort.

Correct.

Descriptif de l'article correspondant en tous points et acheminement parfait : Le colis ne comporte aucune d�gradation et semble sortir du poste d'emballage.

uitstekende en vlugge service

top product en top service

J'aime acheter via RAD car s�rieux et sympa sur place �galement � Drongen (et SPLeeuw avant)

Uitstekende service!

Wilde op 1 aug. een bestelling plaatsen. Bleek de prijs in vergelijking met de dag ervoor ineens E 56,00 hoger. Gebeld. Bleek aanbieding te eindigen op 31-07. Die kleine lettertjes (tja ze waren blijkbaar te klein om op te vallen) had ik niet gelezen. Uiteindelijk artikelen met promocode alsnog geleverd gekregen voor aanbiedingsprijs. Top service!

Parfait !!

Communication et service au top !

prima service en snelle levering.

Een zeer goede service en snelle levering van de bestelling.

Makkelijk en snel!

Enkele onderdelen voor mijn helm bestelt en nog wat onderhoudsmateriaal. Niet op voorraad bij de RAD in de buurt volgens de site. Dan maar snel bestelt online. Was er snel en laten leveren in de krantenwinkel vlakbij.

perfecte service

Vlot verloop, alles volgens afspraak, stipte levering (vriendelijke bezorger).

Landegemstraat 4

9031 Drongen