Snelle service, scherpe prijzen, goede kwaliteit

Alles vlot verlopen. Geeft vertrouwen.

goede firma

correcte leveringen bij online bestellen vlugge levering en correcte levering prijs kwaliteit goede service in de winkel zaventem

� recommander

Produits ben pens�s et quelques fois difficilement trouvables ailleurs , et bon rapport qualit� prix .

Enti�rement satisfait

Livraison rapide, produit correspondant � la commande. Prix concurrentiels.

Snelle perfecte levering

Zeer tevreden! Al langer klant!

lekkend flesje velgenreiniger

De velgenreiniger zat niet goed dicht, waardoor deze is gaan lekken tijdens transport. Vervolgens heb ik een nieuw flesje van RAD opgestuurd gekregen. Dank voor de goede service!

Net zo snel als vanuit Nederland

Snel en goed verpakt. Vraag bij helpdesk snel beantwoord.

vriendelijk

vriendelijk beleefd en zeer goede uitleg bij verkoop en helpen bij vragen. ik blijf trouw aan de winkel en mag het lang mee gaan.

Goede service en omruil garantie,snelle levering.

Twee jassen gekocht,maar te klein besteld.Retour gestuurd voor grotere maat,maar retourbon niet goed ingevuld.Gevolg :1 jas groter gestuurd en 1 geld retour.Gelijk gemaild dat ik beide jassen wilde,maar groter.Kreeg een mail terug met een korting voor verzendkosten en kon gelijk bestellen.Keurige afhandeling!!!!! Ik weet waar ik de volgende jas wil bestellen!

snel geleverd

is mijn eerste aankoop maar lijkt me een prima bedrijf om zaken mee te doen

nickel

emballage parfait, exp�dition tr�s rapide, commande conforme, RAS tr�s satisfait

Perfect geregeld

Mijn aankoop het windscherm AF5600 voor mijn yourban mp3 is super kan ik iedereen aanraden !!!!

Zeer netjes afgehandeld

Bestelling gedaan om 21.30 tweede dag erna bestelling bezorgt. Ideaal de track en trace code waar je kan zien hoe laat je bestelling bezorgt wordt.

Bestelling thuis geleverd RAD

We zijn super tevreden over de snelheid van levering alsook de info dat we mochten ontvangen gedurende het verloop van de bestelling . Wa wisten exact wanneer ze het zouden leveren ,

M commande en ligne

Tr�s grand choix d'articles disponible, livraison rapide. Toujours un plaisir d'acheter chez vous

Adapterplaat voor GIVI

Goede info, perfect produkt, snelle levering.

livraison bulle

Tr�s professionnel, je reviendrai vers vous et je vous ferai de la publicit�.

parfait

commande qui correspond a la description,livraison rapide ,prix tres correct. je recommande RAD

Mini compresseur gonflage pneus

Livraison tr�s rapide .Produit conforme et de qualit�. Tr�s satisfait.

perfeckte levering

,zeer snel bovendien

Gewoon super

Snel, juist, goed verpakt ................; zoals altijd

Rien � dire - Parfait

Commande trait�e en un temps record et livr�e tr�s rapidement au relais Kiala de mon choix. Rien � dire.

excellent rapport prix livraison

rien � redire sur le prix et la livraison rapide

Rien � redire.

Article correspondant � la description. Bon prix. Envoi rapide.

Landegemstraat 4

9031 Drongen