Service parfait

Rien � signaler, produit conforme et de qualit�.

Service impeccable. produit nickel !

J'avais essay� le produit en magasin, n'ayant plus ma taille, j'ai effectu� la commande en ligne. Le casque est arriv� en � peine 2jours. Service super rapide et impeccable.

Comme sur des roulettes

Un personnel comp�tent-des conseils judicieux-la livraison rapide et conforme � la commande. Tr�s satisfait de R A D Nivelles

Excellent service

Excellent contact t�l�phonique, sympa et efficace. R�action rapide pour adapter un prix.Command� le matin - re�u le lendemain matin. Hyper-efficace, je vous recommande RAD. Ils m�ritent *****

Bon d�roulement

Tout a �t� respect� comme prevus, impeccable????

Excellent

tout s'est tr�s bien pass�, je recommande vivement.

Parfait.

J'ai command� un casque de moto. Il �tait moins cher sur rad de 20%, livraison gratuite en 2 jours en relais (commande le mardi, arriv�e le jeudi!). Rien � dire!

1e keer wat besteld. Actuele voorraad, sherp geprijsd en snel geleverd. Kom zeker terug.

Zeer snel hier aen mooie produkten

Jas was snel hier en het is een mooi exemplaar alles prima

veel keuze + snelle levering

Zeer veel keuze en goeie prijzen. Snelle levering en goede communicatie. Goed verpakt ook.

Pi�ce d�tach�e casque GIVI

Parfait, rapide et conforme � la commande

E COMMERCE de qualit�

Le produit est conforme, au prix le plus bas, exp�dition rapide. Tout est parfait.

geen verstand van internetshoppen !

Ik had remblokken besteld en ze hebben mij de verkeerde geleverd. Kan gebeuren.. Ik stuur een mailtje en krijg het domme antwoord : kom ze wisselen in de winkel. Ik heb geantwoord dat dit voor mij onmogelijk is, ik zou anders toch gewoon meteen naar de winkel gegaan zijn. En dan volgt het grote stilzwijgen van RAD ! Waarom internetshoppen als ik uiteindelijk toch naar de winkel moet ? bovendien is het mij onmogelijk om binnen hun kantooruren te bellen. Ik vertrek morgen op reis en heb dus nog ergens ander extra remblokken moeten kopen. HELEMAAL ONTEVREDEN !

Excellent service.

Colis re�u en seulement 2 jours, bien emball� et conforme. Excellent.

Zeer snelle service!

Zondag besteld, dinsdag geleverd. TOP!

Perfect ! Zeer tevreden klant :-)

Excellente prestation !

Service efficace et tr�s rapide. Conforme � mon attente. Merci. F�licitations

Bestelling was makkelijk te plaatsen en binnen 2 dagen geleverd, helaas 2 artikelen van de 3 moeten terug sturen omdat deze te klein waren.

D�lai respect�, communication parfaite

D�lai respect�, communication parfaite, livraison rapide

Parfait

Traitement rapide de la commande.

Uitstekende en snelle service, goede prijs/kwaliteit

Zondag een lederen motorbroek besteld, dinsdag geleverd. De webshop ervaring was van hetzelfde niveau als de winkel in Willebroek.

exellent

Bon service avec de bons conseils. Personnel tr�s agr�able et comp�tent. Et pour une commande avec livraison � domicile c'est tr�s rapide. � recommander.

Snel en goede service

Doen wat ze zeggen..

goede service

Op zoek naar een artikel uitgekomen bij RAD die de beste prijs bood. Levering uit voorraad. Goed op de hoogte gehouden van levering via email. Snelle levering op gekozen afleverpunt. Artikel 100% zoals omschreven.

Snel, goedkoop en prima produkt

Aan te raden website

Landegemstraat 4