motorolie

uitstekende snelle levering. Binnen 2 dagen geleverd

snel en goed

Snelle levering van de bestelde producten. Zondag besteld, woensdag in huis.

Livraison rapide, prix int�ressants, stock �norme

snelle service

snelle service en duidelijkheid bij het terug sturen

Motovest! Past perfect!

Mijn motovest die ik online bestelde past perfect. Goede kwaliteit, eerlijke prijs. Leuk dat het zonder verzendingskosten was. Ik ken RAD van de fysieke winkels, dus mijn vertrouwen was er. Een aanrader!

Site de vente � conseiller

Article conforme (bien conseill�) et surtout pour de petits produits l' exp�dition est gratuite � partir de 15� d'achat !!!!! (tr�s rare...) sans oublier la livraison rapide et le d�lai respect�. F�licitations site � conseiller

alles goed ontvangen

uitstekende webwinkel met vlotte levering

Voor de 1e keer wat besteld bij RAD met een uitstekende levertijd. Binnen een paar dagen het bestelde in huis.

snelle en correcte levering

Vroeger kon ik naar de winkel in Harelbeke maar deze is jammer genoeg gesloten. Ik had mijn twijfels over online bestellen maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door het aanbod en de snelle service.

Snelle levering.

Snelle aangekondigde levering, perfect.

Helemaal goed

Ik heb al meerdere dingen gekocht bij Rad zowel in de winkel als in de webshop zonder klachten. De producten zijn van goede kwaliteit en de verzending via Kiala gaat zeer vlot. Voor mij is het een bedrijf waar ik graag naar terug ga.

bon service

qualit� des produit d�lais respect� bon service

Zeer goede service

In tegenstelling tot sommige andere online shops is RAD correct en betrouwbaar, met daarboven goede prijs stelling. Ik kon genieten van 20% korting ??.

in orde

goede bediening maar noch al duur

Goede winkel, snelle levering

De winkel had het voor mij benodigde vizier op voorraad, en voor een hele scherpe prijs. Levering was binnen een paar dagen. Super.

Zeer correcte en snelle service

Doet wat het beloofd goede service en snel. Just the way I like it ??

Liraison

Livraison tr�s rapide en enl�vement point relais

What you see is what you get

online zomerboots gekozen en besteld; snelle en correcte levering, in dubbele verpakking. Nog getwijfeld om 2 verschillende maten te bestellen en te passen, maar het enige bestelde paar paste prima, dus geen ervaring met terugzending en -betaling of ruilen; mss. iets voor een volgende keer?

snelle levering zoals beloofd

snelle levering zoals beloofd dus TOP

Pas de probl�mes rencontr�s.

Commande r�alis�e en magasin Rad et livraison avec Kiala dans un point relais. Le service est normal. Nu plus nu moins.

Supersnelle levering aan huis van degelijk materiaal!

Supersnelle levering aan huis van degelijk materiaal!

prima prijs, sneller levering. kan niet beter!

Alles zonder problemen afgehandeld. Bedankt.

Tr�s bien

Conseil : TB Choix : TB Prix : B Livraison : TB Personnel : TTB

L'equipe RAD a pleinement r�pondu a ma demande en un record. Merci

L��quipe RAD a pleinement r�pondu a ma demande en un record. Merci

Excellent

Excellent comme d'habitude.