Excellent produit livre rapidement

Magnifique paire de boots moto.Vraiment tres ravi de cet achat.

Betrouwbaar en extra snel.

Ik heb ze gebeld, dat ik wil de onderdelen zsm thuis hebben. Volgende dag was hij afgeleverd. Top service.

De winkel voor mijn/jouw motor benodigheden

Klantvriendelijk behulpzaam en eerlijk dat zijn de verkopers van de winkel waar ik altijd ga ( Drongen )

D3O bescherming

Aanrader. Sterke prijs kwaliteit

TOP !

Veel keuze , in elke prijsklasse , maken samen met de klantgerichte service , dat je met een goed gevoel buitenkomt .

goede service

zeer snelle levering

de dag na de bestelling al geleverd. mail gekregen met melding welk uur het geleverd wordt. perfekt

Duidelijke uitleg over de beschikbare artikelen, snelle levering, ruime keuze

snelle en goede service

goede afhandeling bestelling

Tr�s bien

Exp�dition rapide !

Sans souci

Prix int�ressants et livraison rapide.

LEVERING

Supersnelle en goed verpakte levering de volgende dag!

snelle verzending en goede communicatie

Na een misverstand werd het pakket de volgende dag al naar mij opgestuurd.

Conseils

Excellents conseils dans la boutique. Le produit n'�tant pas en stock, ils l'ont command� et fait livrer dans un point Kiala (max. 3 jours ouvrables). Concernant le produit, du mat�riel GIVI, l'installation super facile et produit de tr�s bonne qualit�. Merci RAD

Top !

Snel en goed!

Je krijgt wat je vraagt.

Duidelijke info op de site en in de winkel. Geen opdringerig gedoe. Alles op tijd zoals beloofd.

Impeccable

Simple et tr�s rapide , je recommande !

snel

Via een overzichtelijke site kon ik heel snel aan twee verschillende onderdelen voor mijn motor komen. Vanuit Belgi� had ik die de volgende dag in Groningen (Nederland) in huis!

Perfecte begeleiding

Onlangs nieuwe helm en batterij gekocht kon geen betere hulp/uitleg krijgen!

Service

Toujours un service impeccable et une livraison rapide, vraiment un plaisir

Goede snelle service

Goede snelle service, thnx!!

Super rapide

Client depuis quelques ann�es chez RAD Zaventem c'est la premi�re fois que je commande sur le site " cadeau surprise pour ma compagnie " service rapide et impeccable commande faite le lundi avant midi et re�u sur mon lieu de travail le mardi midi. Impeccable.

hyper pro... parfait

De la commande � la livraison, rien � dire, tout est clair, net et pr�cis. Livraison via chronopost tr�s rapide. Je recommande ce site sans r�serve

prima snelle service

prima snelle service

Snel en degelijk ingepakt

Zondag besteld en dinsdag geleverd. Snel en degelijk verpakt bovendien.

Landegemstraat 4

9031 Drongen