Prima.

Zeer Goede website, spullen kwalitatief goed. Alleen verzending via DPD vind ik altijd waardeloos. Geven niets bij buren af en pakje kan de zelfde avond niet worden opgehaald.

Alles OK

goede en snelle verzending

Goede site. Snelle levering Scherpe prijzen Goede feedback

Top levering!

Duidelijke website en snelle levering

zoals het moet zijn

snelle levering en de juiste producten

super rapide!!!, je recommande

super rapide!!!, je recommande

Service ok

Rien � redire

rapide et tarifs int�ressant

Rapide et tarifs int�ressant

K&N Filter

Duidelijke info en snel geleverd. owja ook nog eens een zeer nette prijs. Ik ga hier volgende keer als eerste kijken of ze hebben wat ik zoek!

100% correct en snelle levering

Goede betaalfaciliteiten, duidelijk overzicht v��r betaling. Kan niet beter

Goeie en vlotte service.

Maandag besteld en woensdagmorgen in huis.

perfect

zeer goed !!!!!!!!!!!!!!!!

Alles top geregeld! binnen 24 uur geleverd naar Nederland. Prima op de hoogte gehouden van orderverwerking en transport! Zo hoort een online bedrijf te werken! TOP

Goede dienstverlening, tegenvallend product

Mijn bestelling werd een week vroeger geleverd dan verwacht. Er ontbrak een (voor mij overbodig) onderdeeltje. De spiegels die ik bestelde bleken ook veel kleiner dan ik verwachtte (mijn inschattingsfout). Ik heb ze getest en probeer ze morgen terug te sturen.

RAS.

PRODUIT CONFORME

Rapide et efficace

Command� avant 10h30 et re�u au point Kiala le lendemain !!! Service au top

Zeer snelle levering.

Op vrijdag middag besteld in de winkel en op zaterdag al geleverd in het Kiala punt.

Correcte en snelle levering - Bedankt !

Vlotte en correcte afwerking - snelle levering - geen onaangename verrassingen.

Proffesioneel

Vlot, correct en zoals afgesproken! Leuk en effici�nt, dat ik verwittigd werd dat er tussen welk uur geleverd werd!

excellent

super service

snel geleverd en voldoet aan de verwachting

snel geleverd en goed verpakt ook de prijs is goed, had nog geen, pakket dienst werkt ook op de af gegeven tijd. geleverde delen voldoen, klasse tot nu toe. ook de adapter is de juiste past goed de informatie op de site en de verwijzingen naar tekeningen zijn goed en duidelijk, je krijgt een goed beeld hoe het een en ander in elkaar steekt (past). helemaal TOP.

Thanls

Snelle correcte levering.

Snel geleverd wat ik besteld heb.

Snel geleverd wat ik besteld heb.

P-A-R-F-A-I-T

Suivi de commande parfait, service de livraison vraiment efficace (mail avec heure de passage ) . Vraiment � recommander

Heel snelle levering

Bestelling correct uitgevoerd en levering in 24uur.

Landegemstraat 4

9031 Drongen