filtre � huile KN-174c

Produit conforme � la commande, j'ai �t� pr�venu via email de l'heure approximative de la livraison.Livraison assez rapide.A RECOMMANDER!!!

Satisfaction totale

La Commande portait sur une veste moto "junior" dans la plus grande taille, mais celle-ci s'est av�r�e trop juste. Le retour dont les frais ont �t� pris en charge par RAD ainsi que l'�change propos� (en cours d'exp�dition) s'est ex�cut� tout-�-fait convenablement.

impeccable

livraison rapide et conforme

Shoppen in de RAD winkels

Mooie winkels en goede producten maar misschien een beetje weinig kennis van sommige jongens die de winkel runnen en gebrek aan een leidinggevende die kan beslissen over een eventuele kleine korting bij grote aankoop. Kocht een tas die een week later 29pct goedkoper was en de schermverhoger die ik bestelde moest onmiddellijk w afgerekend vlgs dezelfde jonge verkoper die niets afwist van de Tomtom rider en de intercoms. We moesten aankoop elders doen voor een grote groep en de eigenaar die zelf in de winkel stond gaf ons een flinke korting. We komen nochtans graag bij RAD. Zowel met de groep van Deinze die in Drongen koopt als wij van Limburg. Maar algemeen zijn we tevreden. Groeten

levering druppellader

Zeer tevreden met de correcte en snelle levering van het product

Mat�riel livr� en temps et en heure.

Ma commande portait sur un interphone. Le materiel a �t� livr� en �tat et dans un d�lais plus qu'acceptable. De plus l'utilisation d'un service de livraison donnant une tranche d'une heure pour la livrason m'a permis de ne pas perdre ma journ�e. Merci, je r�it�rerai l'exp�rience.

N�gatif

Le d�lais n'a absolument pas �t� tenu. Commande pass�e le jeudi pour soit disant une livraison d�s le lendemain Rien de tout cel�!!! Aujourd'hui, nous sommes lundi et je dois aller travailler en train gr�ce � vous. Tr�s m�content de votre service Bien � vous Eddy

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel en makkelijk

Goed en snel , eenvoudig

livraison rapide et soign�e

livraison rapide et soign�e .

pas de soucis.

bon suivie, traitement rapide, pas de probl�me

accu kabel tomtom

besteld gekregen geen problemen perfect geregeld thanks gr bert

1ste maal dat ik online bestelde . super eenvoudig , goede prijs/kwaliteits verhouding , duidelijk vermeld of er stock was of niet. Snelle levering , zeer goed verpakt. Alles samen dus zeker voor herhaling vatbaar...

Parfait!

Merci, ultra rapide, conforme, parfait!

Het product was op papier aangekomen, maar niet op het goede adres.

Tack en trace zijn de mooie woorden, maar wat als het is afgeleverd op een foutief adres. Dat kan je niet of nauwelijks met iemand in contact komen. Er ligt geen briefje, dat men het op een ander adres heeft afgegeven en rond de levertijd waren wij als klant thuis! Na veel navragen in de straat komen we er achter dat dit voor ons een groot probleem werd. Het was getekend aangekomen, maar niet bij ons.

Goede service en correcte communicatie.

De web site/shop is overzichtelijk, snel en duidelijk en ze maken gebruik van een echte pakjesdienst i.p.v. bpost.

VENDEUR AU TOP !

J'ai choisi avant tout RAD parce que le produit � acheter �tait nettement moins cher que sur les autres sites. Apr�s livraison, je peux dire que ce site de vente en ligne est tr�s performant. J'ai re�u tr�s rapidement le produit. Je recommande ce site pour ses prix attractifs et pour son s�rieux.

Besteld om 14u. De volgende morgen alles reeds ontvangen. Dat is pas snelle service.

Snelle levering, goede service, gewoon goed...

netjes geleverd, geen gebruiksaanwijzing meegeleverd

na een paar dagen geleverd gekregen. Was netjes in orde, maar bracht vooralsnog niet het comfort wat ik ervan verwachtte, mogelijk stuur ik hem terug.

VERRASSEND SNEL.....

Uitstekende website, uitgebreide keuze mogelijkheid en verrassend snel geleverd.....AANRADER !

Besstelling

Top levertijd 2 dagen en alles naar wens en natuurlijk de prijs viel alles mee

Service Top

Toujours satisfait, commande effectu�e le mercredi matin et arriv�e le jeudi midi. Site tr�s fiable et excellent rapport qualit� prix

Comme toujours

Tr�s bon service et rien a redire si tous les sites en ligne pouvaient �tre comme rad �a serait le top

prima service en op tijd

prima service en op de afgesproken datum en tijd in goede staat afgeleverd op afgesproken adres

bon tarif

Bon tarif livraison rapide