Altijd in orde

Tot nu toe heb ik de bestellingen steeds zoals beloofd ontvangen. Wat moet het meer zijn?

Fid�le � ce que j'attendais

Tres bon produit. Livraison rapide. Je recommande

Zeer goede en snelle afhandeling.

Zeer goede en snelle afhandeling. Werd door de bezorgfirma via mail op voorhand verwittigd wanneer het pakje bij mij zou aankomen. Prima kwaliteit van de producten.

Tr�s bien

Tr�s pr�cis, tr�s rapide

Qualit� de service

Service de qualit�, rapidit� de livraison. rien a redire

goed en snel

makkelijk en snel in huis

Zelfs kleine onderdelen snel geleverd

Was opzoek naar een klein onderdeel voor mijn shark helm omdat ik hem had laten vallen. BEDANKT VOOR DE ZEER SNELLE LEVERING

Goed service

Uitstekende levertijd & Klantenservice. Super bedrijf !!!

Trustpilot

utile pour tous supports

Je recommande ;-)

De bons conseils, chouette magasin spacieux et bien ranger et livraison super rapide , commander en magasin le samedi et re�u a la maison le mardi.

Prima !

Snelle levering, makkelijke website

RAS. professionnel

Envoi des commandes tr�s rapide. Produits de qualit� et conformes au descriptif.

Livraison rapide - Produit de qualit�

Livraison tr�s rapide.Produit de tr�s bonne qualit� mais ne convient malheureusement pas techniquement.

Rapide simple et efficace

Produit tout � fait conforme � la description, rapidit� de l'envoie et communication au top! A recommander!!!

Goeie site, snelle levering en de goedkoopste wat wil je nog meer

snel en correct

Zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Snelle levering super service

Nette site en de order is goed verwerkt donderdagavond besteld en nu al in huis vanuit belgie. Alles netjes in een doosje verpakt. Ik beveel deze zaak zeker aan ????

Super service, tr�s rapide.

Beaucoup d'article diff�rents sur le site, bonne facilit� de paiement et s�ret� en plus (3D secure). Livraison tr�s rapide dans un emballage tr�s s�r.

support givi pour bmw

tout c tr�s bien pass� commande et livraison

ben tevreden

zeer goede en vlotte afhandeling bestelling

zeer tevreden

alles vlot en snel geleverd goede verpakking zodat alles onbeschadigd is geleverd

Excellent service et livraison rapide.

Commandez avec plaisir et s�curit� chez RAD. Service rapide et soign�.Excellent rapport prix qualit�.

vrijdags besteld en zelfs zaterdags al geleverd!

Bestelling gedaan bij RAD. Zeer vlugge levering. Zelfs op zaterdag. Geen problemen.

Goede producten , snelle en correcte levering .

Snelle ontvangst . Volledige en compacte bandenreparatie kit . goede oordopjes van Alpine in handig opbergvakje .

Product ontbreekt --> werd nagezonden

Oliefilter ontbreekt en is wel gefactureerd --> update 08/06/2016: bedankt voor de snelle reactie, de oliefilter werd nagezonden en is vandaag al toegekomen, bedankt!

Landegemstraat 4

9031 Drongen