bon site

rapide et sans probl�me

Super service

Eerst contact gehad met webshop via telefoon ivm de account, Prima uitleg, probleempje met login door hen opgelost, Bestelling zeer vlot kunnen doen en zeer vlotte levering ! Aan te bevelen !

Overzichtelijke website, breed assortiment en een goede prijs

De RAD website maakt het zoeken makkelijk en het assortiment is uitgebreid met nette prijzen. De bestelling verliep goed en het product werd snel geleverd. Een aanrader.

Efficace et rapide

Le site est assez clair pour trouver l'article recherch�. La commande est rapide, et la livraison pour ma part fut rapide et ais�e via Kiala.

exellent service

commande conforme a la description,je recommande le site

Super! Snelle verzending en scherpe prijzen

Ook de verzending naar Nederland gaat supersnel! Bijkomend voordeel is dat het pakketje ook naar een afhaalpunt verzonden kan worden, zodat ik het kan ophalen als het mij uitkomt. En dan ook nog de scherpste prijs voor mijn Givi tanktas. Aan te bevelen!

Bestelling na twee dagen al in huis, prima

Premiere commande

Top Nickel et rapide Merci

... TOP ...

Je suis client depuis des ann�es et je suis toujours aussi satisfait de leurs services. .. Super accueil. .tr�s bons conseils ... produits de qualit�s. . Le top : commande ultra rapide.. A recommander sans h�sitation.

10-okt

RIEN A REDIRE : INSCRIPTION chez RAD web et commande directement mercredi 18.05.16 19 h - transport GRATUIT et livr� le vendredi 20.05.16 10h au point KIALA choisi SERAING(Boncelles). Colis tr�s bien emball�. Information par mail de RAD sur le suivi de mon colis et facture en pi�ce jointe.- Info par mail de KIALA disant que mon colis �tait arriv�. + paiement Master card s�curis�. Je recommanderai RAD � mes copains motard.

Rapide

Re�u le colis le lendemain - Hyper Rapide

SUPER...!!!

livraison archi rapide...( comme d'habitude ) le lendemain ...!!! produit ( casque) magnifique ... pas la premi�re fois que je commande et jamais d��u ...! � la prochaine ( tr�s bient�t) pour une veste...??????

livraison rapide et produit conforme. je recommande.

Tout est dans le titre

Service rapide

Excellent service rapide et efficace

command�, et livr� 48h apr�s; que demandez de mieux

Emballage parfait, article conforme � la commande et livr� � ma porte en 48h

Tweede keer en ook nu prima

Dit is de tweede keer dat ik bij RAD bestel. Nu ook juiste produkt en snelle levering

Alles prima volgens afspraaka

De bestelling voldeed aan de door mij gestelde eisen. Levering snel en correct.

Alles ok!

Bestelling OK! Levering OK!

Kan niet beter verlopen, prima service.

Bestelling en levering probleemloos verlopen.

RAD. Aanrader

Snelle levering, juiste product geleverd. Aanrader.

Correct afgehandeld

Besteld via webshop, 's anderensdaags thuis afgeleverd, werkt zoals verwacht.

service rapide et eficace

rapidit� - attractivit� des prix - choix

Service rapide

Commande re�us rapidement bien enball� et exactement ce que j avais demand� merci pour le service rapide je les re�us en d�p�t kiala

behandeling van de bestelling

uiitstekende service maar produkt lijkt beter op foto dan in werkelijkheid

Rare aflevering?

Vooraad en bestelling ok. Tracking en levering? Volgens tracking was er op 18 mei reeds een levering geweest maar wegens niet aanwezig terug naar depot. ..op 20 mei mail gehad dat het zou geleverd worden tussen 10 en 12h ? Briefje gevonden in brievenbus. ..levering gebeurd op 19 mei maar niet thuis...Dus afhalen te Gloriantlaan.....???

Landegemstraat 4

9031 Drongen