Goede service, snelle levering. Artikelen in goede staat.

Content

Apr�s ma deuxi�me commande sur se site j'en suis enti�rement satisfait . Exp�dition rapide , commande re�us en deux jours tarif tr�s comp�titif impeccable je recommande se site .

bestelling

Gewoon een goede afwerking

Snel en betrouwbaar!

Bestelling geplaatst voor 10u en de dag erna ontvangen! Top service!

Efficacit�

Bulle moto GIVI command�e le mercredi et mise � disposition le vendredi en point relais kiala. Une urgence car je partais le week-end suivant et je n'avais pas anticip� suite � une d�cision de derni�re minute. En plus le prix �tait comp�titif avec un emballage tr�s s�rieux. Vraiment tr�s satisfait. Merci

zeer snelle levering, correct, en kwaliteitsmateriaal

zeer snelle levering, correct, en kwaliteitsmateriaal van ��n van de weinige motorfietsmateriaal ketens in belgie. indien iets niet meer in hun winkel te vinden is kan je het enkele dagen later daar toch gaan halen , of bestellen in de webshop en gratis bezorgd (vanaf 15euro) via kiala of thuis in de bus. ik vind het leuk dat ze naast de grote duurdere merken voor haast alles een lowbudget maar toch steeds kwalitatief alternatief bieden.

nickel

rapidit� et qualit� des produits

banden reparatieset

Votte en snelle levering, goed verpakt en het product was zoals beschreven

exp�dition rapide et tr�s bonne communication

service impeccable

service s�rieux et correct

article livr� sous 48 heures et correct aux pr�visions merci � recommander pour commande.

Un peu d��u, pas eu de r�duction Club Moto 80 pour commande internet :-(

Etant membre du Club Moto 80, je n' ai pas b�n�fici� de ma r�duction pour la commande par internet :-(

????

Snelle service.

moto scherm

snelle service

Top zoals altijd !!!

Snelle levering en mooie prijs-kwaliteitsverhouding !!

simple et efficace.

Vendeur d Alleur serviable et tr�s comp�tent, les pi�ces command�e sont livr�es rapidement, site internet facile de sent servir. Beau magasins.

Keurig

Goede levering

een 12v aansluiting voor op de motor besteld artikel was binnen 2 dagen in mijn bezit zeker aan te bevelen ,betaalde geen bezorgkosten naar nederland, was meer dan 15� afgehaald bij kiala punt bij ons in het dorp' raad het zeker aan

Onderhoudsproducten

Snel en correct geleverd.

Tr�s rapide

livraison conforme � la commande, Excellent

Goedkoper dan ander websites en snelle levering

Nickel

Parfait sur toute la ligne Commande mercredi , livraison jeudi 12 h??

Dosseret de top case.

Livraison tr�s rapide.Produit bien emball� et pi�ce d'origine. Je recommande.

tr�s rapide

Service excellent et envois tr�s rapide

Le bonheur

Les prix d�fiant toutes concurrence, le port gratuit un vrai plus, la livraison ultra rapide, rien a redire c'est le top

prima service

snelle levering zeer goed verpakt merci

Landegemstraat 4

9031 Drongen