zeer goede service

Zeer tevreden.

Precies wat ik zocht en voor een goede prijs. Binnen 2 werkdagen mocht ik mijn bestelling ontvangen. Ja dan ben je zeer tevreden !!

support GIVI top case PCX

livraison tr�s rapide produit conforme � ++++++ jts

Shark Vz 40 vizier

Snelle levering goede kwaliteit

Envoi conforme et rapide

Envoi tr�s rapide bien emball� et conforme � ce que j'ai command�

stipt en correct

Goed ge�nformeerd over de producten en de levering

toppy

toppy was keurig op tijd geleverd bestellen ging ook goed

Alles zoals beloofd.

Perfecte service.

Nette prijzen, snelle levering

Nu twee keer besteld bij RAD.eu en beide keren een nette prijs (niet perse de allergoedkoopste, maar wle als je ook de levertijd in ogenschouw neemt) en beide keren netjes binnen de aangegeven termijn geleverd. De prima afhandeling van de eerste, niet al te dure bestelling, gaf me voldoende vertrouwen om mijn tweede, duurdere, bestelling daar ook te plaatsen. Ook de levering kwam mooi snel binnen, zodat ik op mijn vrije dag het onderdeel kon monteren en testen.

top bedrijf

super snelle levering!

Tevreden

Vlotte levering!

Snel en correct.

Snelle correcte levering �n zonder verzendingskosten!

bon accueil et livraison rapide

tr�s bon accueil au t�l�phone, op�ratrice comp�tente et livraison rapide. Je recommande votre soci�t�.

tres bien

reponses rapides a mes questions ,livraison rapides a recommander vivement

uitstekend

snelle service, eerlijke prijs, juiste levering

Tr�s bon service rien a reprocher !

Pi�ce command�e et re�ue le lendemain dans les heures requise. Encore merci a RAD.

tres satisfait

commande arrivee en deux jours, sans soucis

***** Livraison �clair ***** Hyper pro ***

Tr�s bon service de livraison. Parfait. Des pros !

snelle en vlotte samenwerking en goed materiaal

magasin moto interressant

prix correct et conseil avis� magasin bien equip� et acceuillant

Commande OK Livraison (DPD) questionnable

Commande Parfaite Sur promotion - prix bien refl�t�. Livraison rapide MAIS DPD a livr� chez le voisin sans notification. Dans mon cas, vu que je m'entend bien avec mon voisin, pas de souci. Mais cela pourrais poser probl�me dans le cas contraire. J'estime que si livraison chez le voisin, au moins un avis dans la boite au lettre l'indiquant.

Vlotte, correcte en snelle levering + afhandeling.

nikel

Toujours bien servit et un bon accueil ??

uitstekende service

Ik heb op zaterdag een helm besteld en laten leveren in een Kiala-punt. Maandag kon ik deze al afhalen. Alles goed verpakt ontvangen. Eerder heb ik ook al goede ervaringen gehad ik de winkel (Hasselt). Goede service, ze helpen je graag verder bij vragen. Degelijk materiaal, voor correcte prijzen.

Service parfait

Tout s'est bien d�roul� le colis est bien arriv� dans les temps

Landegemstraat 4

9031 Drongen