nickel,rien � rajouter:mer�i Alain

service rapide;livraison gratuite en france,produit bien emball�;ras

Uitstekende webshop

Van het bestellen, betaling en levering heel vlot verlopen. Een aanrader dus.

tr�s rapide

Articles bien emball�s et prot�g�s

Goede service alleen jammer van de te kleine helm

Ik bestelde online een helm na het bekijken van de matentabel op jullie site. Na meerdere metingen concludeerde ik dat ik volgens de maten tabel een Medium helm nodig had. Helaas bleek deze meer dan een cm te klein (en dus ook kleiner dan wat er op de matentabel vermeld stond!). Voor de rest makkelijk te bestellen, vlotte levering (hoewel dit een dagje langer duurde dan aangegeven op de website) en een mooi aanbod.

Parfait

Livraison rapide � heure et � temps. Facilit� du suivi des colis. Vraiment sans reproche.

super snel

Heel snel heel makkelijk...

Imp�cable

Commande pass�e sur le site RAD - livraison plus t�t que pr�vue - que demander de plus ! A recommander !

prima service !

producten volgende dag in mijn bezit ! prachtig !

Bien

Rapide, conforme � mes attentes

Aanrader

Goede en vlotte service.

Prima afhandeling bestelling

2 dagen na bestelling van spiegels en richtingaanwijzers netjes verpakt afgeleverd. Kwaliteit van de bestelde producten prima.

bon site

j'ach�te r�guli�rement sur ce site depuis plusieurs ann�es; jamais de souci, donc je vais continuer!

Que DU Bonheur

Je ne suis jamais d��u de mes achats chez RAD. Que se soit par le net avec sa livraison super rapide ou au magasin et son si bon accueil. Bien s�r les prix sont tr�s comp�titifs.

Alles vlot verlopen

Rapide et conforme � la commande

Site a recommander

Magnifique !

Parfait rien a dire .

Snel en correct !! Bedankt

Alles vlug geleverd en goed verpakt.

Snelle effici�nte afwikkeling

Ik ben tevreden met de bestelde producten

Kadobon

Last minute nog een bestelling ingevoerd. Zeer snelle levering ??????

Efficace

Je d�sirais un article bien pr�cis. J'ai �t� servi rapidement et s�rieusement

Snelle service tegen scherpe prijs.

Bijkomende info voor aflevering werd ook op pakket label geprint. Prima service, kortom.

superservice!

Bluetooth gekocht, maar viel zeer tegen tgv druk op oren in helm. Zonder probleem gewisseld naar model met dunnere oortjes.

Super service, rapide et efficace ! ??????

Command� batterie pour ma moto, re�ue le lendemain, et tout cela � un super prix. MERCI RAD.

Zit nog op de bestelling te wachten (zending was zoekgeraakt)

Bijzonder dat ik gevraagd wordt om mijn besteliing al te beoordelen terwijl ik nog geen ophaal bericht heb ontvangen. Zondag besteld, maandag verzend bevestiging ontvangen en donderdag verder niets ontvangen. Prijs was goed maar wanneer ik had geweten dat het zo lang zou duren had ik de accu, die ik gelijk nodig heb ergens anders besteld. Verzenden via een Kialapunt is theoretisch handig maar niet wanneer het 4 dagen duurt. Na plaatsen van review is er door RAD gehandeld en inmiddels de accu kunnen ophalen ip kiala punt. Prima actie

Omruilen online bestelling

Goede omruil service zelfs online De jas die ik bestelde was mij te klein Zonder gezaag en gezever direct omgeruild en netjes terug tuis opgestuurd Daarvoor nog eens Dank u rad

Landegemstraat 4

9031 Drongen