tr�s professionnel

rapidit� et r�activit� du site. proposition adapt�e � la situation suivie de faits

Satisfait

Envoi rapide et correspond � mes attentes.

Excellent service

Rapide et fiable

Perfecte service, snel en betrouwbaar

Na enkele bestellingen bij RAD geplaatst te hebben, stel ik vast de alle goederen steeds snel en betrouwbaar worden afgeleverd. Met betrouwbaar bedoel ik juiste omschrijving van de artikels, en dus levering van betrouwbaar niveau! Doe zo voort.

Uitstekend.

Ruim aanbod voor ieders budget, mooie aanbiedingen, mogelijkheid om iets te drinken, even te zitten en toegankelijke sanitaire voorzieningen. 5 sterren zeker waard, ben telkens professioneel en heel vriendelijk geholpen.

Super magasin tr�s bonne accueil et grand choix

Super magasin tr�s bonne accueil et grand choix Tr�s bon prix

Rapide et efficace

Emballage plus que correct, expedi� le jour meme et ce sans frais, que demander de plus ?

Top top

Parfait de � � Z (commande, paiement s�curis� et livraison en 24h)

the best !!

gebruiksvriendelijke website. Supersnelle levering. Prima producten. Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Proficiat jongens !!

Vlotte en correcte afhandeling

Vlotte en correcte afhandeling en vaak scherpe prijzen. Tot nu toe prima geregeld ook voor Nederlandse klanten. Groet van Ronald, Amstelveen. Veel motorplezier.

Op tijd geleverd en prima kwaliteit

Prima een tien...

Zeer goede verkoper

Snelle levering, goede producten, goede prijzen en leuke promoties.

Nickel

Commande re�u 48h apr�s avoir passer la commande que demander de plus

Goede snelle en correcte levering

Een Givi windscherm besteld en binnen 2 dagen in huis vanuit Belgi� naar Nederland

formidabel

donderdag 12:00 besteld en vrijdag 12:00 in huis. goed verpakt en precies wat ik nodig had voor een motor van bijna 25 jaar oud via de keuzehulp. dit bedrijf heeft zijn zaakjes bijelkaar

Service extra

Premier achat et tout s' est bien pass�

Tr�s satisfait de la prestation RAD.

D�lais de livraison respect�, produit tr�s bien emball�. Bon site

Nog steeds kwaliteitsservice zoals gewoonlijk.

RAD heeft een breed gamma aan kwaliteitsprodukten en een onberispelijke service en dienst na verkoop.

Goed, goedkoop en snelle levering

Goed, goedkoop en snelle levering

U vraagt ze zorgen ervoor !!

Heel gemakkelijke site en snel verzonden. Meer is er niet over te zeggen. Goed team !!

Zoals het moet

Alles op tijd ontvangen via Kiala. Batterijzuur in bat opgeladen en klaar. Alles werkt perfect.

Alles perfect verlopen

Na 2 dagen pakket al thuis ,alles verliep vlot.

Tr�s bons achats

Rapidit�, efficacit�, tr�s bonne transaction.

super service

super service in Brugge gekregen danks

De K&N filter

Dag De grootste rubberen afdichtingsring was te groot van de bestelde K&n oliefilter voor Triumph Trophy bj 2000. Ik heb dan maar terug de originele afdichtingsring gebruikt. De bougies waren goed. Dit is het eerste keer dat ik een probleem tegenkom.

Landegemstraat 4

9031 Drongen