Meerdere malen bestelling geplaatst ,altijd perfect geleverd,aanrader.

Aanrader prijzen en leveringen zijn volgens afspraak topbedrijf.

site serieux

rien a redire c'est un site tres serieux

rien a redire parfait

pour les renseignement OK

Commande rapide

Commande et exp�dition rapide, tarif tr�s int�ressant et exp�dition gratuite en France via Chronopost.

Rapidit� au rdv revoir le traitement des colis.

Commande facile, mat�riel ad�quat. Rapidit� de livraison mais colis endommag�, visiblement maltrait�. Heureusement les pi�ces command�es n'avait rien.

Impeccable

Service ,Pi�ces et livraison au top

Voorgelogen

Iets bestellen wat de volgende dag in huis zou zijn. Nu 4 dagen later nog niks. Geprobeert te annuleren niks gehoord of reactie. Als het pakketje in huis is kan het gelijk weer terug.

Contact

Heel duidelijke en snelle communicatie met de medewerkers van RAD. Zeer behulpzaam.

bien

conformit� ok d�lai ok bon service

alles tip top in orde

Alees besteld en 's anderendaags al in de bus

Korecte en snelle afhandeling van de bestelling

Al verschillende zaken bij RAD online besteld .Steeds de gewenste producten snel geleverd en veilig verpakt . Via Kiala hoef je niet thuis te blijven tot de levering er aankomt .

zeer tevreden

zeer tevreden .

Livraison rapide

Ravis de la rapidit� de la livraison

Duidelijke site en bestelprocedure, snelle en accurate levering.

Ook na retourzending omdat ik de verkeerde maat had besteld een vlotte en kosteloze afwikkeling.

positief

je wordt goed op de hoogte gehouden van waar het pakket zich bevindt!

bijna perfect!

Online bestellen gaat heel goed en een snelle service, maar als ik online bestel kan ik wel geen 10% korting krijgen met men MAG lidmaatschap! Dan wordt ik wel verplicht voor naar de winkel zelf te gaan en ik heb daar niet altijd tijd voor, hopelijk wordt dit probleem snel opgelost!

Bestelling

PRIMA AFHANDELING

plusieurs commandes , sans aucun problemes !! impeccable !!

Sur plusieurs commandes tout s'est tr�s bien pass� , r�ponses tr�s rapide pour conseils , envois rapides , colis bien faits ! tr�s bonne enseigne ! il n'y a rien a redire ; je suis satisfait frais de port offert pour la France , c'est bien aussi .

NIET GELEVERD,WEL BETAALD

VOLGENS CHAUFFEUR BESTAAT MIJN HUIS NIET . IK HAD NOCHTANS DE MOEITE GEDAAN OM BIJ MIJN KOOP EEN (OPMERKING) BESCHRIJVING TE GEVEN ZAL HOPELIJK WEL RECHTGEZET WORDEN 51 09 42,357NB 5 23 52,9820 OL

Simple, rapide et facile.

Simple, facile et rapide pour commander. Beaucoup de souplesse en cas d'�change. � recommander.

RAD excellent... Livreur, tr�s mauvais!

Je n'ai que de bonnes choses � dire � propos de RAD! Le site est clair et fonctionne bien. La commande se fait en toute simplicit� et les moyens de paiement propos�s sont parfaits. La vitesse pour traiter et exp�dier la commande est tr�s impressionnante ! Bref, je suis ravi de la qualit� de la prestation de RAD! :) Malheureusement, je ne peux vraiment pas en dire autant de leur partenaire de livraison. En effet, j'ai re�u un email me disant que mon colis m'a �t� livr� � 9:34 (le lendemain de ma commande... Waouw!). Seulement, j'ai eu la d�sagr�able surprise de le trouver sur le pas de ma porte en rentrant du travail � 16:30. Hors, il pleuvait et pire, j'habite la rue la plus fr�quent�e de mon village Je trouve �a absolument inacceptable ! Pour r�sumer : RAD 5/5 ; DPD 1/5 ; ressenti global 3/5... Domage !

kettingkit

snelle levering prima klantenservice

tr�s bien

Serieux et livraison rapide

Parfait, la commande dans les d�lais , emballage soign�, je recommande ce vendeur

Tous est bien, rien � redire sur ce vendeur

Snel, boven de 15,- euro gratis verzending, Groot assortiment.

Zie titel, aanbeveling. Vanuit Belgie is onderdelen bestellen even Snel binnen als vanuit Nederland.

Landegemstraat 4

9031 Drongen