command�,pay�,livr�,le tout en 4 jours

c'est mieux que "plus belle la vie"

commande support Givi pour ER6

Service de livraison rapide et prix correcte

Perfecte afhandeling!

De Li-ion batterij is werkelijk heel licht en werkt perfect samen met de gesofisticeerde lader! Meer dan 2 kg lichter en grotere bedrijfszekerheid van mijn motor die niet meer zo nieuw is! Werkelijk een vooruitgang !

Bestelling vlug geleverd

Verhoogde Give ruit Honda VFR 800x Crossrunner

Heel snel en netjes. Trackingsysteem uit de kunst. Koerier tot op een uur nauwkeurig. Perfect.

tr�s bien

achat de 2 valises givi E360 : tr�s rapide(3 jours), conforme et tr�s bonne information jusqu'� la livraison. (aucun souci : ne peut donc, juger le service apr�s-vente)

reception colis

Comme � chaque fois rapide bien embal� correspond � la description

Impeccable !!

Depuis des ann�es le service donn� est au top (site internet, d�lais de livraisons, suivis de commandes, modes de paiements, etc). En magasin, Nivelles, service et conseil tout aussi bon.

conforme

Produit livr� conforme � la commande, d�lai respect�, parfait. Je vous conseille ce site, pour moi je recommanderai

Prima en correcte service

Prima en correcte service van bestelling tot levering. Ontbrak een item. Na telefoontje, dag erna thuis geleverd.

Omruiling van defect artikel

Het defecte artikel kon ik kosteloos terugsturen en kreeg binnen een week een vervangend exemplaar. Snelle en goede service! Bedankt hiervoor!

gemakkelijk, snel

achat et conseil en ligne pol falla

je suis d�ja client depuis quelques ann�es, j'ach�te en ligne et au magasin ,je suis tr�s satisfait de la rapidit� de l'envoie et tout est de bonne qualit� il yen a pour tout les bourses cordialement

Facilit� et prix competitifs

J'ai achet� plusieurs articles chez vous ,actuellement je n'ai pas eu de probleme merci

Achat chez rad

D�lai respecter retour traiter dans les d�lais Acceuil t�l�phonique chaleureux et averti Tr�s satisfait de la prestation

Super service

commande rapide expedition rapide A conseiller

Kleine bestelling maar perfect afgewerkt.

Geen minpunten gevonden dus gewoon fijn.

Bestellingen

Altijd al blij geweest met mijn bestellingen en de goede service erna

tevreden klant

eerlijke prijs , goed produkt, snelle en correcte levering door RAD, wat wil je nog meer als consument, een tevreden koper

Gewoon erg goed !

Ik kan RAD voor iedere motorrijder aanbevelen.

Zeker niets op aan te merken .

Top bedrijf , doen wat ze beloven , ook de prijzen zijn ok . Heb al enkel winkels bezocht , en ook daar is zeker niets op aan te merken .Winkelbediende(s) zijn zeer vriendelijk , en na een ritje met de moto tot daar smaakt zeker dat lekker bakje(s) koffie . Tip : doe gewoon zo verder en verander zeker niet te veel . Groetjes , van een zeer tevreden klant.

parfait

commande le mercredi soir,re�u colis le vendredi matin via dpd

correcte levering

duidelijke site, artikel is geleverd volgens afspraak.

excellent

tout c'est tr�s bien passer.

Tr�s s�rieux et tr�s clair

Super site et envoie tr�s rapide et d�lais tenu , je recommande pour vos pi�ce moto et autres ????

Landegemstraat 4

9031 Drongen