plateforme � roulettes confort +

commande re�u rapidement parfaitement emball�e que du bonheur merci alain

Altijd snelle gratis levering! Tevreden klant!

Doen veel acties. Gewoon wachten op een leuke...

Exellent

Tr�s bonne exp�rience, r�activit� et livraison rapide. Je conseille.

Service ultra rapide et de qualit�. Un grand merci � vous. Olivier

Service ultra rapide et de qualit�. Un grand merci � vous. Olivier

Fiable et sans souci.

Service rapide et s�rieux. Merci

Livraison breve, super content

Blij

Ben zeer blij van bij jullie geen ��n probleem.

Gemakkelijk te bestellen en goed geleverd

Goede website en gemakkelijk online te bestellen en te betalen.Veel keuze om te verzenden.

Rapidit�

Ce n'est pas la premi�re fois que je commande chez RAD et je suis toujours satisfait. Rapidit�, livraison parfait et ce qui est bien c'est que l'on sait quand le colis arriveras.

Snel, correct, makkelijk traceerbaar.

Snel, correct, makkelijk traceerbaar.

produit , delais

impeccable ,produit , delais .parfait command� dimanche je vai povoir remonter sur ma moto ce matin , super.

Prima, vlotte en probleemloze levering

Livraison rapide et conforme.

1�re commande sur le site et tr�s satisfait car rapide et conforme � ce qu'on a command�.. Seul b�mol, ne pas pouvoir communiquer nos pr�f�rences de livraison (entre telle heure et telle heure) d�s le d�but de la commande car, du coup, je suis parti travailler � 13h30 et le livreur est venu vers 14h30. Et mon colis a �t� d�pos� directement dans une librairie de ma commune sans que je puisse donner mes pr�f�rences comme indiqu� sur le site internet.

r.a .s

rien de n�gatif personnels tres pro et tres serviable aussi bien f�minin que masculin prix tres attractifs pour toutes les bourses a bientot chez rad

Tout � �t� parfait pour moi

Personnel du magasin super, et livraison de ma commande ultra rapide.

prima service

Vandaag besteld morgen geleverd zoals beloofd.

Je dirais excellent !

Command� le dimanche , colis d�j� envoy� le lundi et je l'ai r�ceptionn� le mardi dans un point kiala , tous �a avec un suivi du colis parfait. Bien sur j'avais command� des produits en stock ! Donc je n'h�siterais pas a recommander chez eux !

Aankoop systeemhelm in Drongen, aankoop via webshop.

Deskundig, klantvriendelijk, prijs kwaliteit super, veel voorraad en voldoende spreiding van filialen, top gewoon. Bestelling via webshop, perfect afgehandeld. Levertermijn gerespecteerd. Het gamma van producten voldoet aan de behoefte van bijna elke motorrijder , althans wat mij betreft toch.

snel en goed!

snel en goed. Niets op te merken

Prettige verrassing

Bestelling bij RAD gedaan op donderdagavond. Onmiddellijk mail ontvangen met bevestiging. Werd verzonden op vrijdag. En tot mijn verrassing afgeleverd op zaterdag zonder bijkomende kost. Wel jammer dat het pas rond 17u30 was (via Kiala in een winkel). Tegen dat ik dit wist was de winkel al gesloten, dan toch nog tot maandag moeten wachten om pakketje af te halen. Al bij al aan te bevelen.

tres satisfait

facilite de commande . delai respecte . emballage tres soigne.

Parfait !

Ma 1�re commande sur le site des prix int�ressants la double s�curit� lors du paiement en ligne la livraison rapide et gratuite en relais je recommande

Snelle en correcte levering

Duidelijke webshop met kwalitatieve onderdelen

Aanrader

Ik ben postbode van beroep en leuk dat ik snel antwoord kreeg op mijn vrij die ik had gesteld en heb ondertussen het bestelde artikel (schoenbeschermers voor mijn postschoenen) toe gekregen en heb het vandaag al kunnen gebruiken en nu altijd droge voeten .

uitstekend

perfecte service