Regenpak, winter handschoenen, givi mt418, high visibilty vest

Service zoals het hoort te zijn. Snel antwoord op vragen en razendsnelle verzending. TOP! Deze verkoper is zeker aan te raden.

Rien � redire

Excellent site, une valeur s�re, un traitement de la commande illico presto. Je recommande !

satisfait

Je recommande ce site d�lai de livraison et traitement de ma commande tr�s rapide aucun soucis

Snel en correct

Al meermaals bij RAD besteld en altijd correct en zeer snel geleverd

snel geleverd

snelle en correcte levering

Super!!

Correcte prijzen en super levering

Uitmuntend

Service en kwaliteit een aanrader

support top case

L'objet command�, livr� rapidement correspond � mes attentes.

Givi achterspatbord

Een goede, nette en snelle levering!!

Service impec

Rapide et serieux

Parfait

Bonjour Vraiment tr�s bien en d�lais ainsi que ma commande. Parfait Cordialement Jean Marc HENRRY

Perfecte levering

De bestelling en levering zijn uitstekend op tijd verlopen en op de juiste momenten de communicatie gekregen.

Goede en snelle service, alles correct volgens afspraak

Goede en snelle service, alles correct volgens afspraak

top firma

kan niet gemakkelijk voor de bestelling te plaatsen vlug geleverd

Snel en correct, zoals altijd +++

Steeds een snelle levering, ik koop hier mijn onderhoudsproducten zonder het huis te moeten verlaten. Makkelijk.

zeker een aanrader!

vlotte afhandeling en levering. tijd word opgegeven wanneer ze ongeveer langskomen bij je thuis.

jamais aucun probl�me avec RAD

je commande r�guli�rement sur RAD , je n'ai jamais eu aucun probl�me comme � chaque fois que je vais en boutique chez eux, toujour un bon service vive la famille des motards ~

A bien fait ce qu'il avait a faire. Simple et rapide.

Tr�s bon point pour chronopst. 2 mails pour pour pr�ciser le jour et l'heure de livraison + un t�l du livreur juste avant d'arriver

qualit� et rapidit�

Le materiel achet� est de qualit� et conforme � la description du produit. La livraison a �t� "encore" plus rapide que pr�vu. Magnifique

5 �toiles: Excellent - tout s'est tr�s bien pass�, je recommande vivement.

tout s'est tr�s bien pass�, je recommande vivement.

Alles in orde

Geen opmerkingen, alles correct verlopen.

tr�s bon service

bon site internet . Le site est complet ainsi que les explications des produits .

s�rieux et efficace !

commande livr�e dans les 48 heures , prix concurrentiels , site clair et accessible , que du bon pour cette soci�t� .

Bestelli,g niet binnen de vooropgestelde termijnen

De door mij bestelde spanbanden werden een dag later dan voorzien geleverd, ondanks het feit dat op de website vermeld stond, bestellen voor 23u00 is de dag nadien geleverd. Bij een eerste gebruik van de spanbanden was er ��n exemplaar dat reeds de eerste dag na gebruik afgescheurd was waardoor mijn motor bijna was omgevallen. Gelukkig had ik geen schade.

Tr�s bien

Le site est bien fait, il est facile de passer commande. J'ai bien �t� inform� depuis la commande jusqu'� la livraison. Vaste choix et des prix tr�s serr�s. Tr�s bien RAD !

Landegemstraat 4

9031 Drongen