Enqu�te RAD

Alles altijd in orde. Goede producten, goeie service. Ook goederen terugbrengen is geen probleem. Hopelijk is er snel terug een winkel in de regio Kortrijk!

Avis favorable

Rapide et efficace , j'en super ravi, on me l'avait conseill� et ce fut un bon conseil ...

j'ai �t� agr�ablement surpris par votre SAV suite � la rupture de mon pare-brise. Le retour � �t� tr�s rapide et j'ai appris rapidement que vous m'envoyiez un nouveau pare-brise de remplacement. merci � votre �quipe

snel en correct

snel en correct geleverd

uitstekend levering

Leveringstijden zoals op voorhand aangegeven. Pakje in perfecte staat. Alles zoals het moet zijn!

Eerste aankoop bij rad via online

voor mij was het de eerste keer dat ik een bestelling deed via online bij rad , al verschillende keren gekocht in de winkels in Kortrijk en Brugge maar nooit via internet, ik moet zeggen alles is vlug en perfect aan huis geleverd Grt Kurt.

excellent

Entreprise � recommander

Kwaliteit en betrouwbare winkel.

Deze winkel is zeer betrouwbaar en heeft een zeer grote voorraad kwaliteit artikelen en onderdelen .

Tr�s bien ! Merci.

Article tout a fait conforme � la description. Prix concurrentiel et surtout d�lai de livraison (24h) hyper rapide. Bravo et merci. JN

Tr�s tr�s bien!!

Rapide et efficace. Dommage que le magasin est ferm� le lundi et heureusement qu il y a le service e-shop.

positif +++

service sans faute

Zoals verwacht, geen probleem mee gehad!

Aanrader kan niet beter.

eerste bestelling top

alles goed ontvangen en heel snel geleverd via kiala punt

Rapport qualit�/prix/service remarquable

Client habituel (surtout en boutique), j'ai cette fois profit� d'un cadeau re�u suite au concours du mois auquel j'ai particip� via le site web....� la base pour un chargeur de batterie, j'ai re�u ce cadeau accompagn� d'un sac � dos, d'un joli essuie de bain et d'une gourde ! Belle surprise, beau cadeau, qui plus est, remis � domicile. Merci RAD !!

POSITIF

Que du bonheur,j'apprend que j'ai gagn� au concour CTEK et l� 3jours plus tard je recevais mon colis merci RAD et CTEK

Magique quand c'est gratuit

Parfait, rapide, fiable

Efficacit� et s�rieux de l'entreprise

facilit� de commander - rapidit� de livraison - marchandise soigneusement emball�e - RAD comme "Rien A Dire " !!

Beter vind je niet

Beste in prijs en kwaliteit en uitstekende service

Parfaits

Rien a redire sur le service ! plus que parfais !

Vlot, compleet en betaalbaar.

K&N Luchtfilter besteld voor mijn ST1300. Reeds de volgende dag afgeleverd, en RAD was ook nog eens de voordeligste!

Sans problemes

La batterie s'est av�r�e d�fectueuse, fuite, le remplacement ( apr�s envoi de photos) a �t� quasi imm�diat. Donc service parfait.

PROBLEME DE SERRVICE DE LIVRAISON

Livraison sans heure convenue � plusieurs reprises

Bestelling vlot verlopen bedankt.

Alles goed en vlug verzonden een aanrader.

goed geleverd

Goed geleverd, doet wat het moet

via internet

Perfecte levering en op tijd Alles netjes verpakt Melding van vertrek en tijd van de levering wordt jou medegedeeld via mail Alles TOP Bedankt RAD TEAM

Landegemstraat 4

9031 Drongen